Інфраструктурна платформа ЦОД «ХАРВІСТ Ессетс» створена компанією АМІ

Інфраструктурна платформа ЦОД «ХАРВІСТ Ессетс» створена компанією АМІ

Компанія АМІ успішно завершила роботи зі створення інфраструктурної платформи центру обробки даних (ЦОД) і впровадженню сервісів колективної взаємодії на базі продуктів і технологій Microsoft, HP, Cisco і APC для ТОВ «ХАРВІСТ Ессетс», крупного українського сільськогосподарського холдингу.
З метою забезпечення надійної роботи критичних для бізнесу додатків і підвищення продуктивності праці співробітників ТОВ «ХАРВІСТ Ессетс» була створена безпечна інфраструктурна платформа ЦОД, розгорнуті базові ІТ-сервіси, що надають якісно нові засоби доступу до інформації та високоефективні інструменти колективної роботи.
Спільними зусиллями фахівців компанії АМІ і ТОВ «ХАРВІСТ Ессетс» здійснено вибір оптимальної архітектури ІТ-сервісів, в основі якої використана технологія Hyper-V, що забезпечує віртуалізацію серверних ресурсів, і продукти Microsoft System Center 2012, надають інструменти управління віртуальною інфраструктурою ЦОД і робочими місцями користувачів . Створена інфраструктура «приватного хмари» забезпечила можливість ефективного управління, моніторингу та автоматизації роботи ЦОД, а також швидкого розгортання ІТ-сервісів, при низьких капітальних витратах і оптимальних витратах на обслуговування.
Користувачам надані ефективні засоби комунікацій, колективної роботи та планування на базі Microsoft Exchange Server і Microsoft Lync Server, в тому числі інтегровані із засобами телефонного зв'язку. Забезпечено управління доступом користувачів в Інтернет, а також безпечна робота віддалених користувачів з бізнес-додатками. Завдяки впровадженню комплексної системи антивірусного захисту підвищений загальний рівень інформаційної безпеки компанії.
Для розгортання відмовостійкої керованої віртуального середовища компанією АМІ виконані роботи з проектування, поставки та введення в експлуатацію необхідного апаратного забезпечення HP на базі blade-технологій з підвищеною стійкістю до відмов і гарячою заміною модулів обладнання. Використання технологій SAN і обладнання HP дозволило отримати надійне рішення без єдиної точки відмови. Безперебійне електроживлення нового обладнання забезпечує ДБЖ APC Symmetra LX з резервуванням силових модулів по схемі N +1 і дубльованої системою управління. Батарейний масив складається з окремих батарейних модулів. Дана архітектура ДБЖ гарантує високий рівень відмовостійкості. Комутацію дротової і бездротової мереж забезпечують високопродуктивні комутатори та бездротове обладнання компанії HP. Захист периметра і доступ в Інтернет забезпечені пристроями мережної безпеки і маршрутизаторами Cisco.
Артем Малюк, директор по ІТ ТОВ «ХАРВІСТ Ессетс», відзначає: «В результаті реалізації даного проекту знижені наші витрати на обслуговування ІТ-інфраструктури, забезпечена висока доступність критичних бізнес-додатків, файлових ресурсів і сервісів баз даних MS SQL. Впровадження відмовостійкого сервісу віддалених робочих столів дозволило знизити витрати на обслуговування віддалених робочих місць, при цьому забезпечується високий рівень надання ІТ-послуг для всіх користувачів компанії ».
# # # #
Компанія АМІ є успішним інтегратором сучасної інформаційної і інженерної інфраструктури на об'єктах будь-якої складності, а також надає послуги з навчання та сертифікації персоналу в галузі ІТ-технологій. Компанія успішно працює на ринках систем безпеки, бізнес-додатків, web-інтеграції, сервісних послуг.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 6238 5 XX XX +380 6238 54888
+380 6238 5 XX XX +380 6238 54888
Ідентифікатор: 5780
Теплоізоляція