Семінар від DAB

30 вересня в Києві пройшов семінар на тему: «Секрети промислових і побутових насосів від представника заводу DAB (Італія)». Організатор заходу - Компанія «Енергія води», провідний виробник насосних станцій водопостачання та пожежогасіння, а також, провідний імпортер насосного обладнання таких торгових марок, як DAB (Італія), HOMA (Німеччина).
Стартував семінар з презентації Компанії «Енергія води», яку провела керівник департаменту просування Іва Березюк. Компанія «Енергія води» заслужено займає місце лідера на українському ринку в своїй ніші, забезпечуючи своїх клієнтів не тільки якісним насосним обладнанням, а й бездоганним сервісом.
Представник італійського заводу-виробника насосного обладнання DAB - Віталій Полтава розповів учасникам семінару про компанію DAB, видах насосного обладнання, провів паралель зі старими продуктами, довівши, що пропозиції компанії DAB не тільки відомі своєю якістю, але і є більш економічними.
Компанія DAB Pumps - на ринку водяних насосів вже більш 40 років. На сьогоднішній день компанія виробляє більше 2 мільйонів насосів на рік і є синонімом надійності, якості та новітніх технологій. Компанія DAB може запропонувати оптимальне рішення на будь-який запит, будь це водопостачання, збір дощової води або відвід стічних вод.
Також були продемонстровані новинки промислових і побутових насосів. Кожен учасник міг не тільки послухати інформацію про них, а й подивитися на них вживу. Однією з ключових новинок стала насосна станція DAB E.SYBOX. Це нова інтегрована станція для водопостачання і підвищення тиску, як в приватних домоволодіннях, так і в комунальному господарстві.
Додатково для учасників семінару було проведено навчання з використання програми підбору насосного обладнання DAB. Технічний фахівець Компанії «Енергія води» Євген Козаченко пояснив, як підібрати потрібний насос не виходячи з дому. Кожен гість семінару отримав у подарунок диск з програмою, каталоги та інші матеріали.
Заключним акцентом семінару стало вручення сертифікатів. Учасники також заповнили анкети відгуків та поділилися своїми враженнями з організаторами:
«Дякую компанії «Енергія води» за інформативні зустрічі, на яких можна не тільки дізнатися про новинки на ринку, але і познайомитися з однодумцями».
Корольова Марія
«Технічно доступна і зрозуміла доповідь. Дуже порадувала і сподобалася програма підбору насосного обладнання. Організаційні моменти пройшли на відмінно!»
Іщук Олексій
«Вперше відвідали Ваш семінар. Враження залишилися тільки приємні: в компанії працюють справжні професіонали».
Фурса Катерина
«Дуже цікавий і пізнавальний семінар. Відмінно підковані доповідачі, як в теоретичних, так і в практичних питаннях».
Полтков Володимир
Компанія «Енергія води» постійно проводить семінари не тільки в Києві, а й в інших містах України. Вже наприкінці жовтня проходитиме семінар від представника заводу HOMA - світового лідера каналізаційного насосного обладнання. Слідкуйте за анонсами компанії, не упустите шанс дізнатися багато нової, пізнавальної та цікавої інформації!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Показати телефон+380 67 304 7045
Ідентифікатор: 6807
Aquatherm Kyiv 2024