Аква Україна 2012 - наш звіт
Аква Украина 2012

Аква Україна 2012 - наш звіт

У Києві з 6-9 листопада проходила Х Ювілейна Міжнародна виставка Аква Україна 2012. Як істинні ентузіасти своєї справи, ми не могли пропустити або залишити непоміченим даний захід.
В рамках виставки були представлені як вітчизняні виробники насосів, компресорів, фільтрів для очищення води, арматури так і зарубіжні компанії-виробники. Велика частина представленої на виставці продукції відноситься до категорії - водопостачання та водовідведення.
На території виставкового центру проходили галузеві форуми, конференції (`ВОДА І ДОВКІЛЛЯ`, `ЯКІСНА ПИТНА ВОДА - НАРОДУ УКРАЇНИ`) і семінари (`Установки очищення стоків і знежирення води - від збитків до прибутку`, `Комплексні рішення для централізованих систем опалення і промислової водопідготовки `і т.д.). Особливу увагу приділили Загальнодержавну програму `Питна вода України` на 2012-2020р. На цій конференції було представлено багато новинок, методик і нововведень. Так само 7 і 8 листопада в перебігу дня проходив конкурс `Кращий співробітник технічної служби водопровідно-каналізаційної сфери 2012 року в Україні`
Відвідуючи Х Ювілейну виставку Аква Україна 2012, сумно здивувало як малу кількість учасників, так і відвідувачів. Тим не менш, досвідчені менеджери Компанії `ЕНЕРГІЯ ВОДИ` успішно провели ряд зустрічей на території виставки. Були укладені вигідні договори, як для нашої компанії, так і для клієнтів, а все завдяки довгій підготовці до даній виставці.
Сподіваємося, що для експонентів участь у виставці не пройде дарма!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Показати телефон+380 67 304 7045
Ідентифікатор: 5562
Енергія Води
Материалы с интернет-магазина Евронасос euronasos.com.ua
13 лист. 2012 р., 10:38
ВідповістиПоскаржитися на СПАМ
Теплоізоляція