Відбулася Перша Всеукраїнська Насосна Конференція
Енергія Води

Відбулася Перша Всеукраїнська Насосна Конференція

Перша Всеукраїнська Насосна Конференція
10 -11 березня 2016 року пройшла Перша Всеукраїнська Насосна Конференція – унікальний захід, що об'єднав учасників промислового насосного ринку.

Перший день відкривав президент Київської Торгово-Промислової Палати Засульський Микола Васильович і перший віце-президент Українського Союзу Промисловців і Підприємців Прохоров Сергій Мефодійович, кожен із яких відзначив необхідність розвитку промислового ринку шляхом впровадження подібних заходів.

«Мені хочеться побажати об'єднувати зусилля, обмінюватися знаннями, досвідом і таким чином будувати майбутнє інфраструктури нашої країни, яка дуже потребує таких інновацій», — Прохоров С. М.

Далі, в розрізі блоку:
«Перехід України до нового європейського стандарту енергозбереження» виступили представники заводів-виробників DAB (Італія) Массімо Базани і МТ (Іспанія) Аитор Белакорту Домінго, поділившись європейським досвідом із переходом на енергозберігаюче устаткування.

Наступним розповів про шляхи розвитку вітчизняних виробників насосного обладнання Андрій Андрікевич, засновник Компанії ЕНЕРГІЯ ВОДИ. І завершла перший блок доповідь про основні критерії компетенції менеджерів із насосного обладнання від інтернет-видання TRUBA.ua.

У рамках другого блоку: «Скорочення витрат підприємств України шляхом впровадження інноваційної насосної та супутньої техніки» доповідачами виступили: представник заводу Насосенергомаш (Суми) Денис Кобизский,
і директор КП «Обуховрайтеплосети» Устич Віктор Сергійович. Кожен із них зі свого боку представив вигоди використання енергоефективного насосного обладнання.

Фінальним виступом став семінар на тему антикризового управління часом від засновника Bogushtime і передового бізнес-тренера Людмили Богуш-Данд. І закриттям першого дня Першої Всеукраїнської Насосної Конференції 10 березня став розіграш подарунків від партнерів та організаторів.

«На таких підприємствах як водоканали, такі заходи (по впровадженню енергозберігаючого обладнання — прим. ред) окупаються протягом 6-9 місяців, тобто це дуже ефективно», — Ольга Бабій, директор ТОВ «Білоцерковвода».

Відкрили другий день директор Конфедерації Будівельників України Грусевіч Віталій Олегович та директор ДП «Укрпромзовнішекспертиза» Власюк Володимир Степанович, які зі свого боку представили дані про стан промислового ринку, його тенденції і т. д.

Далі в рамках блоку: «Успішний досвід компанії в розвитку бізнесу і підприємств України», учасники конференції почули:
- про чинники зниження собівартості продукції, від директора компанії «Логрус» Ігоря Красиловца,
- європейський досвід виживання компанії під час кризи від Аитора Белакорту Домінго МТ (Іспанія),
- особливості експлуатації енергоефективного насосного обладнання від Ральфа Мотца НОМА (Німеччина) та
- про використання енергозберігаючого обладнання у водопостачанні від представника компанії Ѕіемепѕ Україна.

А після кава-брейку, засновником Sotnikov Group Євгеном Сотниковим був проведений тренінг на тему: «Виведення бізнесу на новий рівень розвитку».

І насамкінець Ольга Целуйко, лектор громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» донесла до учасників конференції дані по перспективному плануванню діяльності на базі фінансових показників. На цьому офіційна частина конференції була завершена.

Наступним урочистим заходом було вручення подарунка – насосної станції DAB mini E. sybox, переможцю розіграшу на виставці Аква-Терм 2015, Михайлу Неспляк, компанія Єврокомфорт-ІФ.

Завершенням дводенної конференції стала гала-вечеря, на якій учасники мали можливість обмінятися враженнями, а також поспілкуватися з колегами з приводу майбутньої співпраці.

Програма святкування включила поздоровлення від партнерів конференції, приємний сюрприз від лауреата міжнародних конкурсів із пісочної анімації і засновника студії «Art-You» Світлани Тельбух, яка представила свою роботу приурочену спеціально до конференції.

Закінчуючи на такій високій ноті Першу Всеукраїнську Насосну Конференцію, організатори повідомили про дати проведення Другої Всеукраїнської Насосної Конференції – 2-3 березня 2017 року.

Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 7622
Aquatherm Kyiv 2024