Siemens продає свій водний підрозділ
Фото: Siemens

Siemens продає свій водний підрозділ

Siemens реорганізує свій підрозділ Siemens Water Technologies, який пропонує рішення для муніципалітетів та промисловості по очищенню води і стічних вод.

Рішення по продажу було прийнято, бо цей підрозділ незначно взаємодіє з основними промисловими портфелями компанії. І, оскільки, Siemens зараз активно реорганізовує та реструктуризує неосновні підрозділи і підрозділи, які не виправдали покладені на них надії, то черга дійшла і до бізнесу, який, в основному, зав`язаний на хімії. На майбутнє компанія планує зосередиться на виробництві рішень в основний області - електротехніці.

Для Siemens Water Technologies компанія підшукує відповідного покупця з точки зору сталого зростання, який готовий вкласти в цей бізнес кошти для подальшого розвитку. Підрозділ випускає продукти з різними методами очищення води і стічних вод: біологічними, хімічними і механічними. Більша частина цього бізнесу орієнтована на стандарти Північної Америки.
Підрозділ також має власний науково-дослідний центр в Сінгапурі, який розробляє нові та енергоефективні техніки для електрохімічного опріснення морської води.
Штат Water Technologies налічує 4500 співробітників по всьому світу, 3000 з яких знаходяться в Північній Америці.

Siemens Industry Automation, яка виробляє рішення для контролю, управління водними процесами, продовжить роботу в складі компанії, як частина групи промислової автоматизації.
Ідентифікатор: 5563
Теплоізоляція