Унікальний семінар для проектувальників і фахівців кліматичного ринку

Унікальний семінар для проектувальників і фахівців кліматичного ринку

25 квітня 2013 в Києві, в конференц-залі бізнес-центру «Парус», відбудеться семінар для проектувальників і фахівців кліматичного ринку «Інноваційні та типові рішення HOVAL по кліматизації великих приміщень». Організатор заходу - компанія ЛІКОНД, офіційний представник HOVAL (Ліхтенштейн) в Україні.

Семінар присвячений актуальним інноваційним рішенням у сфері промислової вентиляції, що дозволяє забезпечити необхідні параметри клімату в приміщеннях з великою площею і значною висотою стелі, збільшити показники енергоефективності на об'єктах, підвищити керованість обладнання, знизити витрати на електроенергію та експлуатаційні витрати.

Прикладом такої інновації служать децентралізовані системи вентиляції, обігріву та охолодження на базі установок HOVAL з автоматично регульованими вихровими повітророзподільниками. Такі вентиляційні установки розподілені за площею приміщення і встановлюються під стелею або на даху. Вони ідеально підходять для установки в логістичних, торгових, виставкових центрах, спортивних залах, складальних виробництвах, авіаційних ангарах, в промислових цехах і т.д.

У рамках семінару заплановано виступи Георга Еберхартера, інженера-консультанта компанії HOVAL, а також Олега Корнієнка, керівника відділу промислової вентиляції компанії ЛІКОНД.

Питання, які будуть висвітлюватися на семінарі:
- Специфіка вимог до кліматичної техніки в сегменті промислової вентиляції.
- Особливості великих промислових об'єктів, і завдань, що вирішуються вентиляційними системами HOVAL.
- Ключові тренди на ринку промислової вентиляції в 2013 році.
- Модельний ряд кліматичного обладнання компанії HOVAL.
- Система для спортивного залу (LHW і DHV).
- Система для виробничого цеху (RoofVent twin).
- Проект, реалізований в Україні: встановлення обладнання Hoval (MH і NHV) на заводі AXOR Industry (Дніпропетровськ). Планується демонстрація відеосюжету.
- Система для складу (DHV).
- Система для автосалону (DIC).
- ProcessLine - інноваційне рішення для промисловості.

Участь у семінарі - безкоштовно, акредитація обов'язкова.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5866
Aquatherm Kyiv 2024