Компанія HOVAL представила нове покоління продукції на виставці ISH 2013

Компанія HOVAL, один з провідних постачальників рішень в області систем опалення, охолодження та вентиляції, представила свою продукцію останнього покоління на галузевій виставці ISH у Франкфурті, Німеччина.

Основним об'єктом презентації компанії Hoval стала революційна серія RoofVent, оснащена новітніми рекуператором. Ця продукція - більше, ніж просто нові технологічні розробки. Серед основних технічних характеристик та можливостей нових моделей: ефективність рекуперації тепла більше 76%, інтеграція шумоглушника в секцію фільтра, опціональний адіабатичний охолоджувач, постійний режим змішаного повітря, використання безколекторних електродвигунів постійного струму та інші поліпшення. Згадана система була представлена ​​в новому вдосконаленому дизайні з подвійним корпусом.

В даний час, питання енергозбереження стає дуже актуальним, а техніка з мінімальним споживанням енергії - найбільш затребуваною. Саме цей тренд дає нові можливості для компанії Hoval: «У нас є ноу-хау в двох технологічних областях - як зберегти і повторно використовувати енергію в повітряному і водному середовищі. Об'єднавши ці ноу-хау і інтенсивно вивчаючи вимоги наших клієнтів, ми пропонуємо унікальні рішення в області мікроклімату приміщення», - відзначає Фабіан Фрік, член ради директорів групи компанії Hoval.

Стефан Едер, директор підрозділу кліматичних технологій компанії Hoval, бачить найбільший потенціал для економії енергії в майбутньому саме у взаємозв'язку всіх технічних процесів. «Окремі технології вже на дуже високому рівні, а от їх додаткові комбінації надають величезний потенціал для підвищення ефективності. Ми будемо аналізувати подальші застосування технологій з високим енергозберігаючим потенціалом і поставляти на ринок системи з додатковими функціональними можливостями», - пояснив Стефан Едер у своєму виступі на прес-конференції.

Системний підхід, взаємозв'язок між процесами і використання інноваційних комбінацій в цілях економії енергії та скорочення витрат - ось основні елементи кожної нової системи рішень Hoval, що гарантує оптимальні комфортні умови у великих приміщеннях.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5784
Теплоізоляція