Danfoss допомагає вирішити проблему смогу в китайському місті Аньшань
Фото: Данфосс ТОВ

Danfoss допомагає вирішити проблему смогу в китайському місті Аньшань

Компанія Danfoss продовжує впроваджувати енергозберігаючі та екологічні технології в Китаї.

В даний час, згідно підписаного між Danfoss і інженерної компанією COWI стратегічній угоді, ведеться установка першої системи централізованого опалення, сконструйованої за датськими стандартами, в Аньшань. Це допоможе скоротити енергоспоживання в місті та зменшити викиди СО2 в атмосферу на 240 тис. тонн в рік. В результаті також помітно знизиться споживання води.

Також проект дозволить стабілізувати теплопостачання, очищення повітря і поліпшення комфорту та клімату в приміщеннях для 2 мільйонів жителів Аньшань, так як нова система опалення використовує надлишкове тепло від довколишнього металургійного заводу і повністю замінює вугільні теплові станції.

Проект, вартістю в кілька сотень мільйонів данських крон, через кілька років перетворить Аньшань в лідируюче місто з централізованого теплопостачання, з рівнем енергоефективності вище, ніж на сьогоднішній день в Копенгагені. За проектом компанія COWI проектує систему опалення для Аньшань, а Danfoss виробляє і поставляє всі потрібні компоненти для теплової інфраструктури.

"Ми цінуємо інтерес Китаю в наших енергоефективних продуктах і рішеннях. Це - визнання сили Danfoss в кліматичній і енергетичній індустрії. Ми допоможемо місту Аньшань заощадити енергію і знизити викиди шкідливих речовин за допомогою наших знань і досвіду і допоможемо відповідати екологічним цілям, поставленим 12-м п'ятирічним планом. Це двостороння перемога для співдружності Данії та Китаю", - говорить Ларс Твіін, Президент відділу Теплопостачання в Danfoss.

"Ми хочемо і далі працювати з датськими партнерами, щоб покращувати умови проживання городян і при цьому знизити енергоспоживання і викиди СО2", - говорить Ванг Шівей, мер Аньшань.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5782
Теплоізоляція