Міжнародна компанія Danfoss відзначила своє 80-річчя
Фото: Данфосс ТОВ

Міжнародна компанія Danfoss відзначила своє 80-річчя

Міжнародний концерн Danfoss A/S (Нордборг, Данія) у вересні 2013 року відзначив своє 80-річчя.

За 80 років роботи найбільший промисловий концерн Данії Danfoss A/S став лідером у розробці, виробництві, продажу і обслуговуванні механічних та електронних компонентів і рішень, об'єднавши десятки сучасних підприємств на чотирьох континентах, дочірні компанії та представництва більш ніж в 100 країнах світу. Штат компанії складає 23 000 чоловік.

З моменту заснування Danfoss A/S орієнтується на міжнародний ринок, розробляючи та експортуючи інноваційні продукти. Сьогодні концерн випускає більше 50 лінійок різної продукції.

Danfoss створив один з перших радіаторних терморегуляторів для управління теплоспоживанням більше 60-ти років тому. На сьогоднішній день у світі встановлено більше 400 мільйонів терморегуляторів нашого виробництва. Високий рівень продукції підтверджується професійними нагородами. Наприклад, терморегулятор Lving connect ® в 2013 році отримав високу оцінку - сертифікат енергоефективності класу "А +"від Європейської Промислової Асоціації автоматизації будівель, що доводить лідерство Danfoss у виробництві та постачанні енергозберігаючих продуктів, які оптимізують енергоспоживання в будинках. При цьому компанія приділяє багато уваги задоволенню потреб замовників своєю продукцією на всіх етапах - від розробки до реалізації.

Україна отримує високоякісну продукцію Danfoss завдяки компанії "Данфосс ТОВ ", яка з 1997 року реалізує повний спектр приладів для обліку та регулювання теплоспоживання (радіаторні терморегулятори, балансувальні клапани, електронні регулятори, регулюючі клапани з електроприводами, регулятори витрати і тиску, регулятори температури, теплообмінники, кімнатні термостати, трубопровідну арматуру, блокові теплові пункти, гідравлічне та кабельне підлогове опалення, системи антиобледеніння та сніготанення), а також холодильне обладнання, привідну техніку і автоматику для комерційного і промислового застосування.

Андрій Берестяни, директор з маркетингу та продажу "Данфосс ТОВ" коментує: «За 16 років роботи на українському ринку компанія "Данфосс ТОВ ", пройшла тернистий шлях розвитку. Ми починали працювати в 1997 році в невеликому офісі командою з 12 чоловік лише на Київ, а тепер компанія налічує більше 100 співробітників, половина яких працює в регіонах України. По суті, історія розвитку в Данфосс в Україні - це частина історії успіху всього концерну Danfoss A/S. Як і у світі, так і в Україні Данфосс є безумовним лідером ринку в ключових напрямках бізнесу: теплопостачання, холодильне обладнання, привідна техніка та автоматика для комерційного і промислового застосування.
Продукція та рішення, які ми пропонуємо нашим клієнтам в Україні, перш за все, грунтуються на вимогах наших замовників, які значною мірою відрізняються від європейських. Це реалізується завдяки високій кваліфікації наших українських співробітників, які можуть правильно адаптувати величезний міжнародний досвід концерну Danfoss A/S до вітчизняних реалій».
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 6164
Теплоізоляція