Як зупинити газовий лічильник на 8 місяців?

Як зупинити газовий лічильник на 8 місяців?

Xотім запропонувати Вам , на якийсь час забути про газову залежність і насолодитися чистим , нескінченної та безкоштовною енергією природи .
Європейські країни давно і успішно використовують альтернативну енергію , хоча за кількістю сонячного випромінювання знаходяться в менш сприятливій зоні .
Сонячні водонагрівальні системи (залежно від типу і кількості вживаного обладнання) дозволяють задовольнити потребу в гарячій воді з травня по жовтень , опалення будинку за допомогою «теплої підлоги » і низькотемпературних обігрівальних приладів у міжсезоння , при цьому скидаючи влітку надлишок тепла для підігріву басейну.
З досвіду : У багатьох будинках , на території України , де сонячні колектори використовуються спільно з « теплою підлогою » включення основного газового опалення відбувається ... у листопаді - грудні !
Ну а якщо хочете забути про газовий лічильник зовсім , то Вам потрібен: тепловий насос
Це універсальний прилад, що поєднує в собі опалювальний котел , джерело гарячого водопостачання і кондиціонер .
Крім цього , тепло, яке надходить для наших потреб ( що не дивно звучить ) - це енергія, отримана з повітря ( навіть якщо він зі знаком мінус) , із землі або води.
Електроенергія потрібна тільки для роботи компресора. Для виробництва 5 кВт теплової енергії Вам необхідно затратити всього лише 1 кВт енергії електричної .
Крім того , тепловий насос не спалює палива і не виробляє шкідливих викидів в атмосферу. Він не вимагає спеціальної вентиляції приміщень і абсолютно вибухо-і пожежо - безпечний. Всі системи функціонують з використанням замкнутих контурів і не вимагають експлуатаційних витрат , крім вартості електроенергії.
Отже , тепловий насос - це на даний момент один з найбільш ефективних , економічних і доступних систем опалення.
Тому , використовуючи тепловий насос , Ви не тільки піклуєтеся про збереження навколишнього середовища , але і забезпечуєте себе і свою сім'ю невичерпним джерелом тепла для свого будинку на довгі роки.
Телефонуйте і ми запропонуємо Вам обладнання відповідне Вашим потребам!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 95 280 XX XX +380 95 280 0222
+380 95 280 XX XX +380 67 611 6202
+380 95 280 XX XX +380 73 611 6203
Ідентифікатор: 6166
Aquatherm Kyiv 2024