Стартував щорічний конкурс для журналістів «Свіжа думка 2013»

Компанія ЛІКОНД, дистриб'ютор DAIKIN в Україні, оголошує про початок щорічного конкурсу «Свіжа думка 2013» на кращий матеріал з тематики «Кондиціонування, вентиляція, створення клімату».

Цей рік є ювілейним, тому конкурс відбудеться в десятий раз, і, традиційно, пройде за підтримки європейської штаб-квартири корпорації DAIKIN (Японія) - DAIKIN Europe NV

Мета проведення конкурсу «Свіжа думка» залишається незмінною - сприяння найбільш об'єктивному і широкому висвітленню проблем і тенденцій на українському ринку кліматичної техніки, а також підвищення обізнаності кінцевих споживачів даного обладнання.

Нагадаємо, в минулому році був змінений перелік номінацій - до друкованих ЗМІ додався Інтренет і відеосюжети. Це дозволило розширити спектр подаються робіт і урізноманітнити їх зміст. Оновлені правила діятимуть і в 2013 році. Так, до участі в конкурсі допускаються: статейні матеріали, опубліковані в українських друкованих ЗМІ; матеріали, розміщені в Інтернет-виданнях, на інформаційних Інтернет-порталах, в блогах авторів; а також відеоматеріали, пов'язані з темою конкурсу.

Конкурсні роботи будуть оцінюватися в таких номінаціях:
Краща стаття в друкованих ЗМІ.
Кращий матеріал в Інтернет.
Кращий відео-сюжет.

Визначення та нагородження переможців відбудеться в січні 2014 року.

Переможці в названих номінаціях отримають дипломи та цінні призи:
- Зволожуючий фотокаталітичний очищувач повітря DAIKIN (модель 2 в 1).
- Фотокаталітичний очищувач повітря DAIKIN.
- Планшет.

Учасникам, які пройшли в шорт-лист конкурсу, також будуть вручені дипломи та заохочувальні призи від організаторів.

Запрошуємо до участі в конкурсі!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5760
Aquatherm Kyiv 2024