DAIKIN виводить на ринок Індії кондиціонери на холодоагенті R32

Компанія DAIKIN Airconditioning India представила індійському ринку систему кондиціонування повітря на основі «помірно займистого» хладагента R32, що стало черговим кроком DAIKIN до переведення свого кондиціонерного обладнання, що використовує зараз холодоагент R410A, на робочу рідину R32.

На даний момент підприємство DAIKIN Airconditioning India повністю готове до випуску кондиціонерів на холодоагенті R32 на своєму заводі Neemrana в Раджастхане. Крім того, у компанії є більш глобальні плани. Як світовий лідер кліматичної галузі, DAIKIN твердо має намір стати автором прориву на глобальному кондиціонерному ринку завдяки застосуванню революційного типу робочого речовини - хладагента HFC32, найбільш збалансованого на даний момент.

«Цей запатентований холодоагент від DAIKIN забезпечує низький рівень емісії вуглекислого газу і потенціалу руйнування озонового шару, що істотно скорочує темпи глобального потепління. З початку 2013 року, кліматична продукція на базі HFC32 буде доступна по всій країні», - заявив Kanwal Jeet Jawa, головний керуючий DAIKIN Airconditioning India.

Нагадаємо, що компанія DAIKIN вперше представила систему кондиціонування повітря на базі хладагента R32 ще в 2010 році на виставці Chillventa в Німеччині, проте терміни виходу робочої рідини R32 на Європейський ринок все ще під питанням.

«R32, зрозуміло, має потенціал для Європейського ринку, однак, нам необхідно переконатися в наявності всіх аспектів експлуатаційного циклу цього продукту, як наприклад навчання монтажників і доступності циліндрів для R32, перш ніж даний тип холодоагенту може бути допущений до реалізації в Європі. Всі ці питання потребують часу, тому нам складно надати точні терміни виходу кондиціонерів з робочою речовиною R32 на ринок Європи», коментує джерело в DAIKIN Europe.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5701
Aquatherm Kyiv 2024