DAIKIN випускає Низькотемпературний Гідромодуль для системи VRV IV

Компанія DAIKIN вивела на ринок новий продукт - Низькотемпературний (НТ) Гідромодуль, спеціально призначений для останнього покоління теплових насосів - VRV IV. Ця система є єдиною на сьогодні системою VRV на ринку, які адаптують свою роботу в залежності від погодних умов.

НТ Гідромодуль може підключатися в рамках єдиної системи до зовнішнього блоку VRV IV поряд з внутрішніми кондиціонерними блоками, призначеними для кондиціонування приміщень. Таким чином, крім високоефективного клімат-контролю, з випуском нового НТ Гідромодуля, система VRV IV забезпечує високу ефективність опалення та охолодження приміщень - навіть для приміщень з високими стелями і скляними фасадами.

Гідромодуль для VRV IV забезпечує температуру води на виході в діапазоні від
+5 ° C до +45 ° C - для використання в підлоговому опаленні або охолодженні, установках обробки повітря і низькотемпературних радіаторах. При цьому, для досягнення даних температур немає необхідності в резервному електричному нагрівачі. З цих причин НТ гідромодуль є ідеальним вибором, як для новобудов, так і для реконструйованих об`єктів.

 В НТ Гідромодуль передбачений широкий діапазон зовнішніх температур повітря, при яких можливе його ефективне використання: від - 20 ° C до +43 ° C. Такий діапазон дозволяє використовувати даний пристрій практично у всіх країнах Європи, в тому числі і в Україні.

Розробники компанії DAIKIN подбали не тільки про ефективність і функціональності НТ Гідромодуля, але і про його практичність і дизайн. Стильний і компактний настінний гідромодуль розроблений таким чином, що його установка, введення в експлуатацію та обслуговування не доставляє ніяких труднощів. Конструкція системи дозволяє швидше і простіше виконати монтаж, в порівнянні з іншими пропозиціями на ринку, а також дає можливість прямого контролю температури гарячої води.

Нагадаємо, що тепловий насос VRV IV є новим флагманським продуктом компанії DAIKIN, випущеним на ринок в 2012 році. Система VRV IV встановила новий стандарт сезонної енергоефективності, демонструючи значні удосконалення навіть у порівнянні з попередніми поколіннями систем VRV виробництва DAIKIN. Система VRV IV володіє трьома революційними інноваціями: мінлива температура хладагента, безперервний нагрів під час процесу розморожування зовнішнього блоку і VRV-конфігуратор для спрощення процесу введення в експлуатацію системи та її обслуговування.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5658
Теплоізоляція