Компанія ЛІКОНД провела семінар по сервісу обладнання DAIKIN в Одесі

Компанія ЛІКОНД провела спеціалізований семінар по сервісу кондиціонерних систем DAIKIN серії SPLIT і MULTISPLIT. Захід пройшов 5-го жовтня 2012 року на території Одеської філії компанії. У семінарі взяли участь інженерні та технічні фахівці 12 компаній з Одеси та Миколаєва.

Грунтуючись на багаторічному досвіді роботи з обладнанням марки DAIKIN, в ході семінару, фахівці розглянули проблеми, які найбільш часто зустрічаються, котрі виникають в процесі експлуатації обладнання серії SPLIT і MULTISPLIT, і що дуже важливо - обговорювали способи запобігання можливих помилок ще на стадії проектування та монтажу кондиціонерів повітря.

Також вперше в регіоні було проведено практичне заняття на стенді з використанням діючого обладнання, а саме: зовнішнього блоку серії MXS і внутрішніх блоків настінного типу серій FTXS-K і FTXG-J.

Представники компанії ЛІКОНД наочно продемонстрували способи діагностики та усунення несправностей устаткування, як за допомогою стандартних побутових інструментів, так і з використанням спеціалізованого сервісного обладнання DAIKIN (D-checker і Inverter-checker). Були детально розібрані алгоритми діагностики найважливіших вузлів і компонентів кліматичних систем - компресора, контролера інвертора, електронно-розширювального вентиля, 4-ходового клапана та ін

У рамках заходу була докладно розглянута вся існуюча документація DAIKIN як втім, і її використання стосовно до сервісу та експлуатації обладнання.

`У цілому хочеться відзначити, що аналогів проведенному у нас семінару в регіоні ще не було. Ми серйозно налаштовані на продовження організації подібних заходів - проведення сервісних семінарів з іншим серіям обладнання DAIKIN `, - ділиться своїми враженнями Олександр Борецький, директор філії компанії ЛІКОНД в Одесі. Так, у найближчих планах компанії ЛІКОНД - проведення сервісно-технічного курсу по устаткуванню класу SKY і VRV.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5528
Aquatherm Kyiv 2024