DAIKIN відкриває Європейський дослідницький центр в Остенде

В кінці жовтня 2011 р. компанія DAIKIN Europe NV заявила про відкриття Європейського Центру Нових Розробок (European Development Center (EDC)) в своїй штаб-квартирі в Остенде. Центр буде працювати над розвитком інноваційних та енергозберігаючих альтернатив традиційним опалювальним рішенням.

Перший етап розвитку EDC пов`язаний з інвестиціями в розмірі близько 13 млн. євро, головним чином для технологій та інфраструктури. Компанія розпочала будівництво декількох нових високотехнологічних приміщень для тестування. В одній з цих тестових камер, інженери DENV можуть імітувати кліматичні умови будь-якої європейської країни.

До 2015 року DENV розраховує зібрати європейську команду з 200 фахівців. Це означає, що DENV буде шукати персонал для різних напрямків, починаючи від молодих випускників (бакалаврів і магістрів) до досвідчених дослідників та інженерів, які приєднаються до існуючої команді в Остенде. DENV вже створив інтенсивні програми навчання для нових співробітників EDC.

DENV докладе максимум зусиль для подальшого перетворення EDC в найважливіший європейський R & D центр, розташований в Остенде, з філіалами в Чехії та Німеччині. Центру буде надана висока ступінь автономііс метою розвитку власних інноваційних проектів і рішень спеціально для європейського ринку.

Шинічі Накайші (Shinichi Nakaishi), генеральний директор EDC: `Грунтуючись на власному досвіді, DENV розпорядженні багаторічним професійним досвідом і є важливою платформою знань. Протягом багатьох років, команда розробила декілька успішних продуктів і рішень для локального застосування. При визначенні місця розташування нового Європейського Центру Нових Розробок, штаб-квартира не могла знехтувати цими активами `.

`Ми до цих пір були фактично єдиною компанією на ринку кондиціонування повітря з нашим власним місцевим виробництвом. За ці роки ми все частіше стали реагувати на різні потреби європейського ринку. Це дало нам значну конкурентну перевагу, а незабаром EDC буде решатьпрішедшіе виклики ринку. Це дозволить нам розробляти продукти в тому ж середовищі, де ми їх виробляємо і продаємо, в тому числі і опалювальну техніку. Продукти з Європи, для Європи `, - резюмує Франс Хорельбекке (Frans Hoorelbeke), голова та член Ради директорів DENV.

На додаток до Центру в Остенде, компанія DAIKIN Industries Ltd також планує відкрити подібні центри в Китаї і Сполучених Штатах.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5021
Теплоізоляція