Нові балансувальні клапани Данфосс працюють навіть в екстремальних умовах
Фото Данфосс

Нові балансувальні клапани Данфосс працюють навіть в екстремальних умовах

Як повідомляють у компанії Данфосс, їм була поставлена ​​задача забезпечення постійної подачі води в снігогенератори для критого гірськолижного комплексу. Конструкція лижного спуску така, що тиск підводиться до снігогенераторів води, встановленими на самому верху спуску нижче, ніж у генераторів в нижній частині спуску. Найкраще рішення для забезпечення постійної витрати всієї системи в даному випадку - це ручні балансувальні клапани.

Вирішальним фактором була здатність обладнання працювати при температурах до 27 0C нижче нуля. Компанія провела тести, які підтвердили, що обладнання Данфосс нормально працює при використанні 50% етиленгліколю в якості антифризу навіть у більш екстремальних погодних умовах.

Тому, в кожну установку з виробництва снігу був встановлений ручний балансувальний клапан LENO ™ MSV-B. LENO ™ MSV-B - це нове покоління ручних балансувальних клапанів, призначених для гідравлічного балансування систем опалення, тепло-, холодопостачання та ГВП. LENO ™ MSV-B балансувальний клапан з попереднім налаштуванням і запірної функцією, має ряд унікальних особливостей, наприклад, цифрову настроювальну шкалу на рукоятці, знімну рукоятку для зручності монтажу, а також два вбудованих вимірювальних ніпеля.

Ручні балансувальні клапани LENO ™ MSV-B рекомендується застосовувати в системах охолодження і теплопостачання з постійним гідравлічним режимом.
Ідентифікатор: 5020
Теплоізоляція