Зволоження, охолодження, очищення повітря - визначитеся з головним!

В останні кілька років оператори ринку кліматичної техніки все частіше стикаються з неоднозначним споживчим сприйняттям деяких функціональних особливостей роботи кондиціонерів повітря та очищувачів повітря.

У зв`язку з цим, компанія `Ліконд`, один з лідерів українського ринку кліматичної техніки, роз`яснює споживачам відмінності між зволожувачем повітря та кондиціонером з функцією зволоження, а також звертає увагу споживачів на якість повітря після очищення очисником повітря.

На сьогоднішній день, ключовими питаннями, у відповідях на які потребують споживачі побутового кліматичного обладнання, є:
по-перше, відмінності між зволожувачем повітря та кондиціонером з функцією зволоження;
і по-друге, якість внутрішнього повітря в результаті використання воздухоочистителя.

Кондиціонер повітря з функцією зволоження не є зволожувачем повітря. Користувачі та власники кондиціонерів з функцією зволоження часто запитують, чому їх спліт-система не виконує обіцяну функцію зволоження повітря. Фахівці компанії `Ліконд` пояснюють, що основна функція кондиціонера повітря - кондиціонувати повітря, а під `зволоженням` мається на увазі швидше захист повітря від пересушування. Кондиціонер виконує зволоження повітря строго у відповідності зі своїм внутрішнім алгоритмом, тоді як зволожувач повітря функціонально призначений саме для зволоження.

Наприклад, очищувачі повітря виробництва DAIKIN з новим типом високоефективних фільтрів нейтралізують 99,6% алергенів, включаючи пилові кліщі та пилок, 99,99% бактерій і розкладають 95% запахів. Однак, незважаючи на таку високу ефективність цих пристроїв, вони також не є панацеєю від усіх існуючих захворювань астматичного і респіраторного характеру і не можуть виконувати функцію санепідемстанції. Очищувачі повітря можуть пом`якшувати симптоми деяких патологій дихальних шляхів, сприяючи, таким чином, поліпшенню загального самопочуття людей, що проживають, наприклад, у центральній частині великих міст, в безпосередній близькості з курцями і т.п.

`Якщо Ви потребуєте саме в зволоженні або очищення повітря в конкретному приміщенні, потрібно цілеспрямовано купувати пристрій, який виконує ці функції. Рекомендуємо звернути увагу на очищувач з зволоженням Daikin Ururu MCK75JVM-K або ж фотокаталітичний очищувач повітря Daikin MC707VM `, - радить Олексій Новожилов, директор з маркетингу компанії` Ліконд`.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 4973
Aquatherm Kyiv 2024