Нові перспективи виставки «БудТех 2014»

Нові перспективи виставки «БудТех 2014»

БудТех 2014
Міжнародна виставка «БудТех» змінила дати та місце проведення. У 2014 році головна подія ринку «важкої» техніки відбудеться з 4 по 6 березня в Міжнародному виставковому центрі (Київ, Броварський пр., 15, метро «Лівобережна»).

«Новий сезон. Нові можливості. Новий майданчик. Новий «БудТех» - під таким девізом стартувала рекламна кампанія виставки.

«Ми прийняли рішення перенести дати проведення виставки на початок березня. Весна - це не просто початок будівельного сезону, це старт ділової активності у всіх сферах економіки, це час прийняття рішень про вибір постачальників, укладання контрактів на рік вперед», - коментує менеджер проекту «БудТех» Світлана Гаращенко.

Міжнародний виставковий центр на Лівому березі - це найсучасніша виставкові зали України, яка дає будь-які можливості для презентації техніки. МВЦ - це не тільки три виставкові павільйони, але і два десятки конференц-залів з ​​усім необхідним обладнанням для проведення конференцій, тренінгів семінарів в рамках виставки.

У 2014 році «БудТех» буде проходити одночасно з KyivBuild - єдиної будівельною виставкою B2B - формату в Україні. Тематика KyivBuild охоплює всі напрямки містобудівної галузі країни, від ідеї архітектора до реалізації готового об'єкта. «Як показало опитування відвідувачів «БудТех 2013», сьогодні аудиторії цікавіше виставки з більш широким спектром товарів і послуг. Повне охоплення тематики дозволяє компаніям з регіонів не відволікатися на кілька подій і заощадити на відрядних витратах», - коментує менеджер проекту.

Вперше в 2014 році організатори ввели новий сервіс залучення цільової аудиторії для учасників - програму Commercial Important Person. Мета програми CIP - зробити участь у виставки максимально ефективним для експонентів. «Ми самі призначимо зустрічі і домовимося з вашими потенційними клієнтами про ділових переговорах під час виставки. Потрібно лише назвати компанії, які вас цікавлять в першу чергу», - пояснює суть програми Світлана Гаращенко.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 6297
Aquatherm Kyiv 2024