У травні пройде ювілейна виставка Aquatherm Kyiv
Прем'єр Експо

У травні пройде ювілейна виставка Aquatherm Kyiv

Аква-Терм Київ 2018
Запрошуємо відвідати 20-у Ювілейну Міжнародну виставку Aquatherm Kyiv, яка відбудеться 15-18 травня в Міжнародному виставковому центрі (м.Київ, метро Лівобережна).

Більше 450 компаній з 21 країни світу презентують новинки, продукцію та послуги в таких рубриках як опалення, вентиляція, кондиціювання, водопостачання, очищення стічних вод, відновлювальна енергетика, сантехніки та басейнів.

Завітайте до Національних павільйонів Німеччини, Швеції, Чехії та Нідерландів, де будуть представлені інноваційні рішення від іноземних партнерів.

Ділова програма виставки включає цілу низку важливих заходів, серед яких:
- Семінар «Чиста вода та ефективне тепло для громад України». Організатор: ВГО «Клуб мерів»
- Семінар «Водопідготовка та очищення стічних вод. Лабораторний контроль. Вимоги до акредитації лабораторій». Організатор: Асоціація «Укрводоканалекологія»
- Семінар «Шведські рішення тепло та холодопостачання». Організатори: Swedish Business Association in Ukraine, Посольство Королівства Швеція в Україні
- Конференція по обговоренню підзаконних актів до Законів України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання», «Про житлово-комунальні послуги».
Проекти Постанов Кабінету Міністрів, Накази Мінрегіону. Організатор: Асоціація «Укрводоканалекологія»
- Круглий стіл «Проблеми з підвищення кваліфікації кадрів та шляхи їх вирішення». Організатор: Асоціація «Укрводоканалекологія»
- Симпозиум «День Німеччини з енергоеффективності». Організатор: BDH Німецька Асоціація енергоефективної та відновлювальної енергії
- Енергетичний форум від Національної Ассоціації України по тепловим насосам
Програма ще формується, слідкуйте за оновленнями на сайті виставки.

Якщо Ви плануєте енергоефективну модернізацію промислового підприємства, то пропонуємо скористатись сервісом «Промисловий навігатор»  - це унікальний сервіс для професійних відвідувачів виставки AquaTherm Kyiv 2017. Керівник сервісу «Промисловий навігатор» допоможе Вам домовитися про зустріч на виставці саме з тими виробниками обладнання та генераторами рішень, які допоможуть в найкоротші терміни вирішити поставлені завдання.

Нова грань AquaTherm – Всеукраїнський фестиваль «Я – монтажник». Фестиваль стане першою в Україні спеціалізованою платформою для монтажників систем опалення, водопостачання, вентиляції та кондиціонування. Фестиваль «Я-монтажник» це: найсучасніше обладнання HVAC індустрії; майстер-класи від експертів галузі; нові знайомства й ділові контакти для розвитку власного бізнесу;  подарунки, спеціальні пропозиції від Організаторів та учасників виставки та розіграш авто від компанії «Роял Клімат».

Монтажники із регіонів України зможуть відвідати фестиваль «Я-монтажник» та виставку AquaTherm Kyiv», скориставшись програмою «Автобусний трансфер» з регіонів України на виставку. Список міст буде відомий найближчим часом, слідкуйте за новинами на сайті.

Генеральний партнер виставки AquaTherm Kyiv 2018 – компанія Wizard.
Генеральний Партнер Салону Bathroom – компанія Koller Pool

Отримати електронний квиток на виставку легко!
Пройдіть реєстрацію онлайн, отримайте квиток на пошту, вказану при реєстрації, роздрукуйте та візьміть з собою на виставку.

Щоб отримати безкоштовний електронний квиток - при реєстрації введіть промокод PPYE
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 8546
Теплоізоляція