Салон Bathroom: Design&Technologies запрошує у світ стилю та сучасних технологій для ванних кімнат
Прем’єр Експо

Салон Bathroom: Design&Technologies запрошує у світ стилю та сучасних технологій для ванних кімнат

Аква-Терм Київ 2016
17-20 травня 2016 року в рамках 18-ої Міжнародної виставки Aqua Therm Kyiv, вперше відбудеться спеціалізований салон Bathroom: Design&Technologies.

Унікальна експозиція презентує найважливіші характеристики сучасної ванної кімнати – комфорт, функціональність і стиль. Салон продемонструє основні архітектурні тенденції: інтеграція інноваційних технологій, дизайну та функціональності в інтер’єрі ванних кімнат, а також розвиток культури економії енерго- та водоресурсів у побутовій сфері.

У рамках салону буде представлено широкий спектр обладнання, сантехнічних виробів, меблів та аксесуарів для ванних кімнат. Особлива увага звернена на енергоощадні технології, які ефективно використовуються у світовій практиці оснащення ванних кімнат і можуть бути успішно реалізовані архітектурними та інженерними бюро в Україні.

Партнером салону Bathroom: Design&Technologies виступила компанія Koller Pool, провідний австрійський виробник якісної сантехнічної продукції.

Учасники салону – це відомі закордонні та вітчизняні виробники, торгові представництва і дистриб’ютори сантехнічних виробів з кераміки, гідромасажних і душових боксів, змішувачів, меблів з натуральних та штучних матеріалів, продукції декору і освітлення ванних кімнат. В рамках салону також представлені готові дизайнерські рішення.

Організатори розраховують, що салон буде цікавим як для торгових компаній, так і технічних спеціалістів, а продукція експозиції приверне увагу дизайнерів і кінцевих споживачів.

Запрошуємо відвідати новий салон Bathroom: Design&Technologies на виставці Aqua Therm Kyiv – подію, яку не можна пропустити!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 7671
Теплоізоляція