Завтра у Києві відкриється Міжнародна виставка Aqua Therm Kyiv
Прем’єр Експо

Завтра у Києві відкриється Міжнародна виставка Aqua Therm Kyiv

Аква-Терм Київ 2016
17 травня 2016 р. у Києві розпочне свою роботу 18-а Міжнародна виставка Aqua Therm Kyiv – найбільша подія НVAC індустрії у Східній Європі. Під час виставки будуть представлені новітні розробки в галузі енергозбереження – як окремі продукти й технології, так і комплексні рішення у всіх сегментах ринку: опалення, кондиціювання та вентиляція, водопостачання, сантехніка і басейни, відновлювана енергетика та інші.

Цього року у виставці бере участь рекордна кількість експонентів: 475 компаній, що на 40% більше, ніж минулого року. Учасники представляють 21 країну світу: Австрія, Білорусь, Велика Британія, Вірменія Іран, Італія, Іспанія, Китай, Латвія, Литва, Люксембург, Польща, Румунія, Сербія, Словаччина, Туреччина, Україна, Узбекистан, Чехія. У цьому році на Аква-Терм Київ вперше буде представлено відразу три національних павільйони: Німеччини, Франції та США.

Щороку виставка збирає тисячі фахівців у галузі інженерних систем для знайомства із останніми новинками та встановлення ділових контактів на поточний сезон. За прогнозами, виставку Аква-Терм Київ 2016 відвідають не менше 20.000 чоловік.

Основні розділи виставки представляють найбільш актуальні сегменти ринку:
Інноваційне обладнання і комплексні рішення для кондиціонування, вентиляції та холодопостачання - салон Cool Сlima;
Енергозберігаючі продукти й технології для опалення і гарячого водопостачання, у тому числі з використанням відновлюваних джерел енергії (котли, сонячні колектори, вітряні електрогенератори і т.ін.) - салон Eco Energy;
Новітнє обладнання для басейнів, саун, СПА, аквапарків – салон Basseyn Pool;
Спеціалізований салон «Фільтри і технології очищення води»;
Вперше в рамках виставки буде представлено спеціалізований салон «Bathroom: Design&Technologies», де візьмуть участь 20 компаній-експонентів.

Ділова програма виставки AquaTherm Kyiv містить низку значущих заходів, зокрема, конференція «Підвищення ефективності теплоенергетики на основі використання теплових насосів» (організатор – Національна Асоціація України з теплових насосів), Міжнародна науково-практична конференція «Енергоефективність і ресурсозбереження у житлово-комунальному господарстві – основний напрямок розвитку галузі», симпозіум «Ефективне опалення і системи охолодження у поєднанні з відновлюваними джерелами енергії», та інші.

Спеціальний сервіс «Дилерська програма» дозволить керівникам та менеджерам дилерських компаній, котрі займаються продажами і встановленням обладнання, провести цільові зустрічі й переговори із потенційними постачальниками та партнерами.
Спеціалісти із регіонів України зможуть відвідати виставку, скориставшись безкоштовним трансфером по програмі Aqua Therm - Шатл: автобуси буде організовано із таких міст як Одеса, Миколаїв, Черкаси, Полтава, Запоріжжя, Хмельницький, Житомир, Чернівці, Кам’янець-Подільський, Івано-Франківськ, Львів.

Чекаємо Вас на виставці Аква-Терм Київ з 17 по 20 травня 2016 року! Цю подію неможливо пропустити!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 7701
Aquatherm Kyiv 2024