Відбувся семінар Веза-Україна «Застосування канального устаткування і енергозберігаючих установок»

Відбувся семінар Веза-Україна «Застосування канального устаткування і енергозберігаючих установок»

25-26 липня і 1-2 серпня 2013 року в Донецьку та Одесі пройшли організовані «ВЕЗА-Україна» семінари для проектувальників і монтажників систем вентиляції та кондиціювання.
У ході семінарів були розглянуті питання передових технологій та енергозбереження, а також винесені на обговорення актуальні питання, що виникають при підборі та експлуатації обладнання для систем вентиляції та кондиціювання. Учасники семінарів ознайомилися з новинками обладнання підприємства «ВЕЗА-Україна». По закінченні семінарів всі учасники отримали інформаційні диски з повною інформацією про підприємство, добіркою каталогів і програм, а також цінні подарунки.
Від групи компаній ebm-papst у семінарах взяв участь спеціаліст філії в Україні (ТОВ «ЕБМ-ПАПСТ УКРАЇНА»), Геннадій Осокін. У ході своїх виступів він провів презентації-навчання для представників проектують, монтажних, експлуатуючих компаній, а також представників замовників. Основними питаннями аудиторії були питання окупності систем, особливостей управління та програмування, порівняння вартості систем на основі EC-продуктів і АС-продуктів. В ході виступу фахівця ebm-papst був зроблений упор на тому, що EC-системи без обмежень можна замовляти на заводі Веза-Україна як у вигляді канальних ЕС-вентиляторів і припливних установок, так і у вигляді припливно-витяжних установок.
Веза-Україна планує провести подібні семінари у всіх своїх філіях в Україні: у Полтаві, Дніпропетровську, Києві, а також у нових представництвах компанії у Львові та Сімферополі.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 206-30-91+380 44 206 3091
+380 44 206-30-91+380 44 206 3091
Ідентифікатор: 6099
Теплоізоляція