Нові дилери `ЕБМ-ПАПСТ Україна` на шляху до енергоефективних рішень

У жовтні 2011 року в Києві компанія `ЕБМ-ПАПСТ Україна`, філія ebm-papst (Німеччина), навчала дилерів з Києва і Донецька.
Дилери `ЕБМ-ПАПСТ Україна` дізналися більше про компанію ebm-papst та її стратегії, принципах ЕС-технології, про основні тенденції розвитку українського ринку вентиляційної техніки, а також обговорили питання співпраці.
Доповідачами на з`їзді виступили провідні менеджери компанії `ЕБМ-ПАПСТ Україна`. Тематика доповідей стосувалася компанії ebm-papst в цілому - її історії, ідеології GreenTech. Був зроблений огляд усього спектру продукції ebmpapst з особливостями її застосування, а також презентовані новинки вентиляторного обладнання з ЄС-технологіями.
Розповідаючи про історію розвитку компанії ebm-papst в світі і в Україні, Геннадій Мясников, заступник директора з технічних питань ТОВ `ЕБМ-ПАПСТ Україна`, звернув особливу увагу на фірмову філософію компанії ebm-papst в питаннях екологічності та економічності під назвою GreenTech. `GreenTech - це наш символ, що визначає стандарти енергоефективного та дружнього до екології виробництва енергоефективних та екологічно безпечних продуктів. За цим символом стоїть наше майбутнє`, - заявив він.
Дилерам були представлені перспективні напрямки просування вентиляторів і двигунів ebmpapst. Це застосування в транспорті, машинобудуванні, медичної і приводний техніці, в IT і телекомунікації, побутової і опалювальної техніки, холодильному, вентиляційному і кліматичному обладнанні, технології відновлюваної енергії. Технічними фахівцями були наочно продемонстровані вентилятори для торгового холодильного обладнання, вентилятори для примусового охолодження електродвигунів, вентилятори `RadiCal`, агропромислові вентилятори, приводні двигуни `Variodrive`.
Геннадій Мясников представив присутнім відкриту дилерську політику компанії, в цифрах позначив структуру обороту ebm-papst в світі і в Україні в 2010 році. Треба зауважити, що за даними фахівців ebm-papst продукти TM ebmpapst в 2010 році склали близько 20% імпортованих в Україну вентиляторів, що є найбільшим показником серед 10 найбільших зарубіжних виробників вентиляторної техніки і підтверджує статус найбільшого в світі виробника вентиляційної техніки.
`Основне завдання даного навчання - це дати дилерам зрозуміти, з якими продуктами вони мають справу, навчити їх орієнтуватися у виробах ebmpapst, також дати їм бачення перспектив нашого подальшого співробітництва. Такого роду навчання має обов`язково з часом дати свої результати`, - зазначив Олександр Мазур, директор ТОВ `ЕБМ-ПАПСТ Україна`.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5011
Теплоізоляція