Енергозберігаюче обладнання буде маркуватися спеціальною наклейкою GreenTech

Наприкінці липня 2011 року компанія `ЕБМ-ПАПСТ Україна` повідомила про новий маркетинговому ході компанії німецької штаб-квартири ebm-papst - тепер обладнання, яке містить енергозберігаючі компоненти виробництва ebm-papst буде позначено спеціальною наклейкою з зеленим логотипом GreenTech.
Компанія ebm-papst пропонує виробникам наносити еко-символ GreenTech на всі готові вироби, які містять ЄС-продукти. Наклейка з логотипом GreenTech, нанесена на виріб, буде сигналізувати кінцевим споживачам про відповідність обладнання жорстким європейським нормам енергоефективності та екологічності. Крім того, наклейка GreenTech буде підтверджувати, що виріб в ході експлуатації потребують мінімальних витрат на електроенергію та сервісне обслуговування.
Наклейка GreenTech захищена від впливу ультрафіолетового випромінювання, що дозволяє їй перебувати під впливом прямих сонячних променів без втрати своїх колірних характеристик тривалий час. Компанія ebm-papst впевнена, що вироби, відмічені знаком GreenTech, в очах споживачів буде виглядати більш привабливо, порівняно з іншими виробами, таким чином, сприяючи зростанню продажів партнерів ebm-papst і подальшому поширенню ЄС-продуктів ebmpapst по всьому світу.
Директор компанії `ЕБМ-ПАПСТ Україна`, Олександр Мазур підкреслює переваги ЄС устаткування з технологіями GreenTech: `Клієнти ebm-papst отримують прибуток від використання устаткування GreenTech кожен день. Якщо споживається менше енергії, отже, витрати на електроенергію буде нижчою. ЄС-технологія від ebm-papst означає, що двигуни і вентилятори можна контролювати, регулювати, і, таким чином, є можливість дійсно гнучко реагувати на попутні вимоги. І в цьому головна відмінність ЄС-технологій, бо ніщо не є більш економічним, ніж одиниця, яка вимикається автоматично, коли в її роботі тимчасово немає необхідності `.

Довідка.
Назва GreenTech підкреслює зусилля і досягнення компанії в сфері захисту навколишнього середовища. Ідея GreenTech відображає просту, ясну філософію, яка формує принципи компанії ebm-papst: `Кожен новий продукт, який розробляється, повинен бути досконаліше свого попередника з точки зору економії та екології`.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 4888
Теплоізоляція