ЕБМ-ПАПСТ відзначена за свою інноваційну діяльність

ЕБМ-ПАПСТ відзначена за свою інноваційну діяльність

Компанія «ЕБМ-ПАПСТ», виробник вентиляторів і двигунів, увійшла до сотні найбільш інноваційних німецьких малих і середніх підприємств, згідно рейтингу «Топ-100» від compamedia GmbH.

Як зазначив Rainer Hundsdörfer, голова ради директорів ebm-papst Group: «Нагорода показала, що ключовий напрямок діяльності на забезпечення безперервного інноваційного розвитку є правильним. Результати дослідження ми буде використовувати для ще більшої оптимізації нашої інноваційного менеджменту».

Відбір переможців «Топ-100» у Німеччині проводиться вже протягом 20 років. Найбільш передові компанії визначаються завдяки унікальному методу, розробленому професором док. Ніколаусом Франке з Віденського університету Економіки та Бізнесу, який дозволяє аналізувати чи сприяють інноваціям структура та ресурси компанії.
Учасники оцінюються в п'яти категоріях:
- Чи направлено на інновації вище керівництво,
- Інноваційний клімат,
- Інноваційні процеси та організації,
- Інноваційний маркетинг,
- Успішні інновації.

Результат аналізу надається компанії у вигляді доповіді з докладною викладкою потенціалу та практичними рекомендаціями, які можна негайно реалізувати.

ЕБМ-ПАПСТ була відзначена за свою стратегію з виробництва вентиляторів і двигунів в різних галузях від технології кондиціонування і охолодження до застосування в IT і механічній техніці.

Також, у своїй презентації компанія повідомила, що за останні два роки отримала 250 німецьких і 550 міжнародних патентів. Інвестиції в дослідження і розробки в 2013 році склали 85 млн. євро. Серед амбітних планів до 2015 року випускати 15% продукції з композитних матеріалів, які містять до 50% деревини.
Подготовлено по материалам www.ebmpapst.com и www.top100.de.
Ідентифікатор: 6105
Aquatherm Kyiv 2024