Компанія HOVAL представить продукцію останнього покоління на виставці ISH 2013

Компанія HOVAL, один з лідерів європейського ринку систем вентиляції, опалення та кондиціювання, візьме участь у найбільшій галузевій виставці ISH, яка буде проходити з 12 по 16 березня 2013 у Франкфурті (Німеччина).

На виставці ISH 2013 HOVAL представить продукцію останнього покоління, яка є неперевершеною з точки зору енергоефективності та дизайну - оновлені системи TopVent, RoofVent і AdiaVent. Серед новинок - моделі лінійки TopVent: TopVent compact heat CPH-9 і CPH-6 для опалення та TopVent compact cool CPC-9 і CPC-6 для обігріву та охолодження приміщень. Ці моделі прийшли на зміну нинішнім TopVent CAU / CUM, які більше не будуть вироблятися. Виведення нових моделей на ринок запланований на квітень 2013 року.

Також в рамках виставки відбудеться презентація нового покоління RoofVent систем, оснащених роторними рекуператором. Системи будуть представлені в новому дизайні. Серед основних технічних характеристик та можливостей нових моделей: ефективність рекуперації тепла понад 70%, інтеграція шумоглушника в секцію фільтра, адіабатичне зволоження припливного повітря, постійний режим змішаного повітря, використання безколекторних електродвигунів постійного струму та інші поліпшення.

«Я сподіваюся, участь у виставці ISH 2013 принесе нашій компанії можливість встановити контакти з представниками найбільш успішних українських компаній, які відвідають найбільшу спеціалізовану виставку. На стендах HOVAL відвідувачі зможуть на власні очі побачити новинки - вперше подаються широкій публіці кліматичні вентиляційні установки, а також дізнатися про інноваційні рішення компанії HOVAL для супермаркетів, дата-центрів і промислових виробництв» - розповів Олег Корнієнко, керівник відділу промислової вентиляції компанії ЛІКОНД, офіційного дистриб'ютора HOVAL в Україні.

Презентація революційної серії RoofVent буде проходити під час прес-конференції у вівторку, 12 Березня 2013, в 17:00 на стенді кліматичних Технологій Hoval C21 в залі 11.

На заході також буде присутній генеральний директор компанії HOVAL Фабіан Фрік і директор підрозділу кліматичних Технологій Стефан Едер.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5725
Aquatherm Kyiv 2024