АМІ завершила впровадження систем кондиціонування
Анна Сокологорская

АМІ завершила впровадження систем кондиціонування

Компанія АМІ успішно виконала проект по впровадженню і модернізації систем кондиціонування в 6 офісах ПрАТ `Філіп Морріс Україна`, лідера українського тютюнового ринку і афілійованої компанії Філіп Морріс Інтернешнл Інк. Дані офіси розташовані в м. Київ, Донецьк, Дніпропетровськ, Харків, Сімферополь та Одеса.
 
Керівництвом ПрАТ `Філіп Морріс Україна` було прийнято рішення про модернізацію і розвиток наявних у центральному та ряді регіональних офісів компанії систем кондиціонування у зв`язку з тривалим періодом їх експлуатації, а також з урахуванням розширення самих офісів. Для виконання поставленого завдання серед компаній - інтеграторів кліматичних систем були оголошені відкриті тендерні торги, переможцем яких стала компанія АМІ завдяки багаторічному успішному досвіду побудови систем клімату, високої кваліфікації співробітників, а також оптимальної цінової політики.

Запропоноване фахівцями компанії АМІ рішення на базі інверторних кондиціонерів Mitsubishi electric преміум класу повністю відповідало високим вимогам замовника та було оптимальним по співвідношенню ціна / якість. Дані кондиціонери володіють високою продуктивністю і економічністю в поєднанні з надійністю в експлуатації і низьким рівнем шуму, що є необхідними складовими для створення комфортного мікроклімату в офісних приміщеннях.

Сумарно в офісах ПрАТ `Філіп Морріс Україна` було встановлено 40 кондиціонерів потужністю від 2 до 5 кВт, що забезпечують високу точність підтримки температури в приміщеннях і стабільну роботу при широкому діапазоні зовнішніх температур.

`Наш досвід співпраці з компанією АМІ підтвердив, що колектив АМІ - це кваліфіковані фахівці, здатні творчо підходити до вирішення складних технічних питань і приймати ефективні рішення в нестандартних ситуаціях. Завдяки професіоналізму фахівців компанії всі роботи по монтажу та налагодженню кондиціонерів були виконані на високому рівні, в стислі терміни, без порушення режиму роботи наших офісів, а також естетики інтер`єрів приміщень `, - сказав Піотр Церек, заступник генерального директора ПрАТ` Філіп Морріс Україна `.


# # # #

Компанія АМІ є успішним інтегратором сучасної інформаційної і інженерної інфраструктури на об`єктах будь-якої складності, а також надає послуги з навчання та сертифікації персоналу в галузі ІТ-технологій. Компанія успішно працює на ринках систем безпеки, бізнес-додатків, web-інтеграції, сервісних послуг.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 6238 5 XX XX +380 6238 54888
+380 6238 5 XX XX +380 6238 54888
Ідентифікатор: 5633
Aquatherm Kyiv 2024