Партнери компанії ЛІКОНД - кращі дилери DAIKIN
Фото: Ліконд

Партнери компанії ЛІКОНД - кращі дилери DAIKIN

29 листопада 2012 в Києві, під час семінару-презентації нового флагманського продукту компанії DAIKIN - мультизональної системи VRV IV - відбулося нагородження найактивніших дилерів DAIKIN цінними призами.

У заході взяло участь більше 200 представників компаній - дилерів кліматичного обладнання DAIKIN в Україні.

У своєму вітальному слові на початку заходу, Крістоф Пірсман, відповідальний за продажі DAIKIN Europe NV в регіоні Східної Європи і країн СНД, висловив упевненість у тому, що новий флагманський продукт DAIKIN, буде успішним на українському ринку. Крім того, представник DAIKIN Europe NV підкреслив найважливішу роль партнерської мережі в успішному просуванні ТМ DAIKIN на українському ринку.

Мультизональні систему VRV IV, у свою чергу, презентував Максим Михайличенко - інженер-фахівець з розвитку бізнесу, представник московського офісу компанії DAIKIN Europe NV. Він розповів про ключові переваги нової системи, підкресливши унікальні особливості цього продукту, зокрема - безперервне забезпечення комфортного клімату в приміщенні, підвищена на 25% сезонна енергоефективність і зручність при настройках і управлінні системою.

Після презентації VRV IV відбулася урочиста частина - нагородження переможців програми `Високі продажи у високий сезон`. Заохочення у вигляді цінних призів - ноутбуків MacBook Air отримали 10 компаній, закупивших для реалізації найбільше зовнішніх блоків спліт-систем DAIKIN за період з 01 червня по 31 серпня 2012 року. Ці показники були зареєстровані на офіційному сайті програми. Переможцем стало ПП Клімат, одна з дилерських організацій компанії ЛІКОНД.

Серед першої десятки лауреатів також і троє інших дилерських підприємства компанії ЛІКОНД: Профітрейдінг Озон плюс ПрофіК-Південь. Всього ж в програмі взяли участь 38 дилерів, які реалізовували кліматичну техніку DAIKIN в Україні.

Крім нагородження переможців акції `Високі продажи у високий сезон`, представники компанії DAIKIN вручили заохочувальні призи дилерам, що продемонстрував найвищі результати обороту за даними українських дистриб`юторів DAIKIN. Таким чином, 20 компаній-дилерів отримали планшети Apple iPad і перша десятка найуспішніших дилерів кліматичних рішень DAIKIN - партнери компанії ЛІКОНД.

Звертаючись до присутніх на семінарі дилерам, К. Пірсман підкреслив їх важливу роль для корпорації DAIKIN: `Незважаючи на багаторічний досвід нашої компанії в розробці і виробництві передових кліматичних продуктів і панівне становище на світовому ринку, нам важко собі уявити цей успіх без ваших зусиль і вашої підтримки при реалізації, впровадженні та забезпеченні працездатності техніки DAIKIN` - зазначив представник DAIKIN Europe NV.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5595
Aquatherm Kyiv 2024