DAIKIN випускає новий побутовий кондиціонер на холодоагенті R32

Компанія DAIKIN анонсувала нову модель побутового кондиціонера Uru-Sara 7 серії R. Це перший кондиціонер на світовому ринку, адаптований під новий холодоагент-Гідрофторвуглеці R32, який відрізняється найвищим рівнем енергоефективності в режимі охолодження.

Ця модель виділяється не тільки екстраординарної енергоефективністю, але і є однією з найбільш екологічних у світі. Кондиціонери Uru-Sara 7R відповідають стандарту, передбаченому Актом по Просуванню `Зеленої` Продукції, стимулюючим використання кліматичної продукції з низьким рівнем навантаження на навколишнє середовище. Новинка вже увійшла в план поставок DAIKIN на 2013 рік.

Крім адаптації нової моделі до використання нового хладагента, DAIKIN фундаментально модернізував внутрішній блок, що забезпечує `дворівневе всмоктування` повітря. При цьому, порти всмоктування в цій моделі розташовані на верхній і нижній частинах внутрішнього блоку.

Кондиціонери серії R оснащені також циркуляційної стулкою (крилом), форсує охолоджене повітря на виході пристрою уздовж стелі у віддалені області і кути приміщення, навіть у надзвичайно просторих і об`ємних кімнатах. Так, в режимі охолодження кондиціонер створює за короткий час і підтримує встановлену температуру у всіх віддалених областях приміщення.

Крім того, серія R виділяється інноваційною системою для видалення вологи з повітря. У традиційній системі осушення повітря, охолоджене в результаті видалення вологи, нагрівається повторно для підтримки кімнатної температури. У новій системі DAIKIN охолоджене повітря з віддаленої вологою змішується з нагрітим повітрям в приміщенні, а температура на виході виходить оптимальної.

При цьому, застосування високоефективного теплообмінника в Uru-Sara 7R сприяє збільшенню робочої ефективності нової системи. Всі моделі потужністю від 4.0 кВт до 7.1 кВт розроблені для установки в відкритих житлових областях і досягають вищої в галузі ступеня енергоефективності. Простіше кажучи, новий кондиціонер знижує споживання електроенергії приблизно вполовину.

Резюмуючи можна сказати, що серія Uru-Sara 7R володіє сімома основними функціями, включаючи зволоження, воздухораспределеніє за принципом природного бризу і очищення повітря від шкідливих речовин із застосуванням технології Flash Streamer. При цьому, пристрій характеризується вражаючою енергоефективністю, екологічністю і високим рівнем користувальницького комфорту.
 
Холодоагент R32 планується до використання у всіх серіях побутових кондиціонерів, що реалізуються на території Японії.
Компанія DAIKIN має намір розширити сферу застосування робочої рідини R32 на всі моделі в семи серіях побутових кондиціонерів, що реалізуються на японському ринку. Переклад кліматичних систем на новий Гідрофторвуглеці запланований на лютий 2013 року. Наступний крок - використання робочої рідини в кліматичних системах комерційного призначення.

 На нещодавній прес-конференції представники DAIKIN анонсували нову побутову кліматичну систему і висловили намір сприяти широкомасштабному використанню хладагента R32 на світовому ринку.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5572
Aquatherm Kyiv 2024