Компанія Hoval забезпечила комфортний клімат співробітникам Rolls-Royce в Польщі

Результатом успішної співпраці компаній Hoval і Rolls-Royce стало створення комфортного клімату в `Морському сервісному центрі` Rolls-Royce в Гдині (Польща), який був оснащений даховими приточно-витяжними вентиляційними установками Hoval RoofVent ®.

При цьому, ще на стадії реалізації проекту інженери з Hoval виступили проектантами цілісної системи вентиляції приміщення для `Морського сервісного центру` в Польщі.

Установки Hoval RoofVent ® забезпечують подачу свіжого повітря в приміщення і видаляють відпрацьоване повітря. Технологія використання пластинчастих теплообмінників, які повертають в приміщення тепло від відпрацьованого повітря, дозволяє значно заощадити витрати на електропостачання і забезпечує комфортний температурний режим робочого приміщення.

Мережа `Морських сервісних центрів` компанії Rolls-Royce працює в 35 країнах. Співробітники `Морського сервісного центру` в Гдині займаються обслуговуванням та сервісом суднових дизелів і газових турбін, продажами і маркетингом продуктів компанії на території Польщі та інших країн Балтії.

Один з ключових аспектів якісної роботи співробітників компанії - це підтримка комфортного температурного режиму приміщення, в якому вони працюють. Створення комфорту робочого простору Rolls-Royce довірила професіоналу своєї справи - компанії Hoval - одному з провідних світових постачальників інноваційних рішень в області кондиціонування, вентиляції та опалення великих приміщень, місією якої є забезпечення комфорту за рахунок енергозберігаючих продуктів, не забруднюють навколишнє середовище.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5392
Aquatherm Kyiv 2024