Вперше в Україні відбудеться Тиждень відновлюваної енергетики

Компанії `Євроіндекс` і IBCentre, організатори ключових подій для ринку відновлюваної енергетики України, почали спільну реалізацію безпрецедентного для України галузевого проекту - підготовку Тижня відновлюваної енергетики (Renewable Energy Week), яка відбудеться в Києві з 16 по 19 жовтня 2012

В рамках Тижня відновлюваної енергетики відбудеться четверта міжнародна виставка `GREENEXPO | Альтернативна енергетика 2012` та четвертий міжнародний форум з відновлюваної енергетики та енергоефективності REF-2012. Участь у форумі, збирає ключових галузевих експертів і топ-менеджерів компаній, а також відвідування експозиції, учасниками якої стануть найбільші гравці ринку відновлюваної енергетики, дозволить гостям події сформувати повну і об`єктивну картину галузі.

Відкриє Тиждень відновлюваної енергетики Форум REF-2012, який почне свою роботу 16 жовтня в готелі `Хаятт`. Протягом двох днів власники і топ-менеджмент компаній-лідерів світового та українського ринків, кращі міжнародні експерти, представники галузевих міністерств, відомств і найбільших міжнародних асоціацій обговорюватимуть стратегічні для галузі відновлюваної енергетики питання.

Ознайомитися `в живу` з новинками в області `зелених` і `чистих` технологій делегати Форуму та всі профільні фахівці зможуть, відвідавши головну галузеву виставку року - `GREENEXPO | Альтернативна енергетика 2012`, яка проходитиме в столичному виставковому центрі `КиївЕкспоПлаза` з 17 по 19 жовтня (спів-організатором виступає IBCentre).

`Український ринок відновлюваної енергетики сьогодні гостро потребує єдину галузеву подію, що дозволяє обговорити насущні проблеми, ознайомитися з новинками, перейняти досвід світових експертів, - коментує альянс з IBCentre Володимир Шмуклер, директор компанії `Євроіндекс`. - Упевнений, що наш досвід в організації професійних міжнародних виставок, помножений на досвід партнерів, компанії IBCentre, у проведенні міжнародних галузевих форумів дозволить презентувати ринку ефективний формат - Тиждень відновлюваної енергетики`.

Як зазначила директор IBCentre Юлія Березовська: `Україні сьогодні перебуває в центрі уваги ключових європейських гравців ринку відновлюваної енергетики. Цьому сприяє і природний потенціал і галузеве законодавство. У зв`язку з цим Renewable Energy Week, який відбудеться цієї осені в Києві, може стати ключовою ділової платформою для інвесторів, які шукають нові та перспективні ринки, а також відправною точкою реалізації масштабних проектів `.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5283
Теплоізоляція