`КліматЕкспо` відкриє кліматичний сезон в Україні

Оператори кліматичної галузі цього року зустрінуть сезон у всеозброєнні. Презентувати новинки, зміцнити партнерські відносини і сформувати портфель замовлень напередодні весняно-літнього сплеску продажів допоможе спеціалізована виставка кліматичного обладнання `КліматЕкспо 2012`, яка вперше відбудеться 28 лютого - 2 березня в столичному виставковому центрі `КиївЕкспоПлаза`. Організатором події виступає компанія `Євроіндекс`.

На думку ринку, перспективність нової спеціалізованої виставки визначається оптимальними для кліматичної галузі термінами проведення та сусідством з найбільшою холодильної виставкою Україні `Промисловий холод`. `У` КліматЕкспо `є всі шанси збільшити привабливість виставки за рахунок проведення її в більш ранні терміни, - зазначає в інтерв`ю оргкомітету Юрій Стратій, заступник директора компанії` ІВІК-ТРЕЙД `. - Враховуючи зміщення кондиціонерного сезону в останні роки на більш ранній термін, договору між дистриб`юторами і дилерами про подальшу співпрацю полягають на початку весни `.

`КліматЕкспо 2012` представить новинки в області кондиціонування та вентиляції - від побутової техніки до промислових систем - від світових компаній-виробників: Carrier, Clint, Daikin, Emicon, FAST, LENNOX, Mitsubishi, Neoclima, RUUD, Тoshiba, VORTICE, `ВЕНТС` та ін Серед учасників - Lennox, `Вентиляційні системи`, `ІВІК-ТРЕЙД`, `Он Лайн Комплект`, `Оптім`. `Виставка` КліматЕкспо `, на наш погляд, має високе значення для розвитку промислової кліматичної і холодильної індустрії Україні, - зазначає Наталія Милосердова, маркетолог компанії` Оптім `. - Серед учасників - великі виробники, дистриб`ютори та інжинірингові компанії, які прагнуть запропонувати ринку найкраще обладнання в галузі енергозбереження та екології `.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5128
Aquatherm Kyiv 2024