Bosch планує придбати бразильського виробника сонячних теплових систем Heliotek

Термотехніка відділу компанії Bosch планує придбати Heliotek Maquinas e Equipamentos Ltda, яка знаходиться в Сан-Паулу. Heliotek - бразильський виробник сонячних теплових систем і теплових насосів для приготування гарячої води. Відповідну угоду було підписано 28 травня 2012 року в Сан-Паулу. Сторони домовилися не розголошувати ціну покупки. У 2011 році виручка Heliotek склала близько 12 млн. євро і в ній працюють близько 120 чоловік.

Heliotek розробляє, виробляє і продає сонячні теплові системи та теплові насоси для приготування гарячої води для малих і великих житлових будинків, а також для комерційних додатків, таких як готелі, школи та спортивні центри.

`Heliotek сонячні теплові системи та теплові насоси для приготування гарячої води ідеально доповнює наш існуючий портфель продуктів в Бразилії в сегментах газового опалення, приготування води та кондиціонування повітря`, каже Уве Глок, президент Термотехніка відділу компанії Bosch. `Придбання дозволить нам стати першим міжнародним виробником з власними потужностями в динамічному ринку Бразилії для росту і подальшого розширення наших позицій на ринку в Бразилії. Heliotek буде розширена до обласного центру відділу Bosch Термотехніка в Латинській Америці.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5284
Aquatherm Kyiv 2024