Чавунний твердопаливний котел Buderus Logano G221

У липні 2012 року компанія `Бош Термотехніка` виводить на ринок новий продукт - твердопаливні котли Buderus Logano G221, які змінять існуючу лінійку твердопаливних котлів Logano G211 з чавунним теплообмінником.

Котли Logano G211 зарекомендували себе як надійне, і в той же час просте у використанні і монтажі обладнання, тому в новій лінійці Logano G221 поліпшення торкнулися, перш за все, зручності експлуатації та дизайну в цілому.

Так, наприклад, у Logano G221 завдяки змінним петлям дверцята можна переважити так, щоб вони відкривалася як ліворуч, так і праворуч, що, безсумнівно, додасть мобільності при розміщенні котла в бойлерній. Положення термостатичного клапана було вирішено перенести з лицьової частини котла вгору, завдяки чому він став менше схильний до механічних і температурних впливів. Збільшена завантажувальна камера забезпечує більш тривалий час горіння на одному завантаженні палива.

Вироблений в Німеччині секційний теплообмінник з литого чавуну забезпечує тривалий термін служби котла, а компактність самого котла дозволяє монтувати його в обмеженому просторі. Твердопаливні котли Logano G221 можна використовувати в системах опалення як автономно, так і в комбінації з опалювальними котлами, що працюють на газі або дизельному паливі в якості резервного джерела тепла.

У програмі поставок Logano G221 чотири типорозміри потужністю 20, 25, 32, 40 кВт. з температурою подачі до 90 С0 і максимальним робочим тиском 4 бар.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5325
Aquatherm Kyiv 2024