Компанія `Бош Термотехніка` представляє сонячні колектори Logasol SKN 4.0

Компанія `Бош Термотехніка` представляє на російському ринку новинку у сфері обладнання на поновлюваних джерелах - сонячні колектори Logasol SKN 4.0.

Сонячний колектор Logasol SKN4.0 прийшов на зміну застарілої моделі Logasol SKN3.0. Зміни торкнулися як зовнішнього вигляду, так і конструктивних особливостей колектора. Корпус і задня стінка геліоколектора Logasol SKN4.0 становлять єдине ціле і виконані з надміцного скловолокна, що забезпечує захист від корозії, поганої погоди і дозволяє колектору бути більш легким і міцним.

З конструктивних особливостей варто відзначити збільшення в теплообміннику кількості вертикальних труб для поліпшення гідравлічних характеристик і площі контакту з абсорбером, а сам абсорбер тепер виготовляється у вигляді цілісного листа зі сплаву алюмінію і міді, з високоселективним PVD покриттям для більш ефективної роботи.

Сонячні колектори Logasol дозволяють використовувати сонячну енергію як для підігріву води в системі гарячого водопостачання, так і для опалення. Застосовуючи в системі опалення сонячні колектори, можна значно скоротити свої витрати на паливо, а також подбає про екологію навколишнього середовища. Стильний футуристичний зовнішній вигляд колектора буде доставляти естетичне задоволення своєму хазяїнові, притягати захоплені погляди сусідів.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5206
Теплоізоляція