Мінрегіонбуд проведе конференцію з енергоефективності ЖКГ в рамках виставки `Аква-Терм Київ 2012`

Енергоефективність та ресурсозбереження в житлово-комунальному господарстві стали головною темою міжнародної науково-практичної конференції, яка відбудеться 17 травня в рамках 14-ї Міжнародної виставки `Аква-Терм Київ 2012`. Організаторами заходу стали Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та компанія ДП `Прем`єр Експо`.

Відкрити конференцію з доповіддю на тему енергоефективної модернізації ЖКГ Україна планує директор департаменту проектного управління та енергоефективності в сфері життєзабезпечення Міністерства регіонального розвитку Станіслав Захароа.

Серед головних питань програми - впровадження енергозберігаючих проектів у житлово-комунальному господарстві з використанням механізмів державно-приватного партнерства, як у маленьких селищах і окремих мікрорайонах, так і у великих містах. Учасники конференції планують розглянути практичний досвід реалізації проектів з модернізації та підвищення ефективності систем опалення та централізованого водопостачання, енергозбереження в містах Краматорськ (Донецька обл.), Жовква (Львівська обл.) та Києві.

14-а Міжнародна виставка опалення, вентиляції, кондиціонування, водопостачання, сантехніки і басейнів `Аква-Терм Київ 2012` відбудеться в МВЦ (Київ, Броварський проспект, 15) з 15 по 18 травня. У найбільшому в СНД заході на ринку інженерного устаткування візьмуть участь понад 700 компаній з 30 країн світу.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5258
Aquatherm Kyiv 2024