AAF International: авторитетний американський виробник систем фільтрації повітря презентує свої рішення кліматичному ринку України

18 листопада 2011 в Києві, в конференц-залі київського Президент Готелю відбувся семінар-презентація по системах фільтрації повітря одного з найстаріших світових виробників та лідерів глобального ринку фільтрації повітря, компанії AAF International (American Air Filter), що відзначає цього року 90-річчя свого заснування.

Вже майже століття фільтраційні рішення компанії AAF забезпечують високу якість і чистоту внутрішнього повітря в усіх без винятку типах громадських будинків - починаючи від офісних, торгових і розважальних центрів, аеропортів, готелів, кінотеатрів, ресторанів, медичних установ, таких як центри охорони здоров`я і реабілітації, госпіталі, лабораторії, і закінчуючи музеями, різного роду навчальними закладами, бібліотеками, архівними приміщеннями і т.д.

Виробництво є іншим великим сегментом, де системи фільтрації повітря компанії AAF мають міцні позиції на всіх континентах, особливо в таких галузях як автомобілебудування, фармацевтична, електронна / мікроелектронна, харчова та авіаційна промисловість.

Захист навколишнього середовища - ще один пріоритетний напрямів компанії AAF з величезною кількістю успішно реалізованих проектів у целюлозно-паперовій, гірничодобувної та сталеливарній промисловості, на атомних станціях, а також в області застосування газових турбін, дизельних двигунів, систем водоочистки та ін.

Програма поставок компанії AAF представлена ​​повним діапазоном систем фільтрації повітря - від найпростіших фільтрів грубого первинного очищення, систем контролю забруднення повітря та запобігання накопичення газу, до фільтрів високої ефективності, застосовуваних у найбільш критичних за чистоту повітря умовах.

На семінарі з доповіддю виступив Керуючий департаменту з розвитку бізнесу в країнах Центральної та Східної Європи компанії AAF International, Пан Саша Куфлік (Sascha Kuflik). Експерт, зокрема, зазначив: `У міру подальшої індустріалізації і глобалізації нашого оточення, проблема чистого повітря стає актуальнішим, ніж будь-коли - для захисту нашої планети та забезпечення якості життя. Лише специфічні і найбільш життєздатні методи забезпечення чистого повітря зможуть відповідати вимогам не тільки завтрашнього дня, але і віддаленого майбутнього`.

Вдихуване нами повітря сьогодні містить величезну кількість всіляких забруднювачів. Людина, що проводить все більше часу всередині приміщень, постійно піддається впливу забрудненого повітря. Безперервний контакт з брудним повітрям згубно позначається на людському здоров`ї. Чим менше розміри забруднених частинок, тим глибше вони проникають у людське тіло з усіма наслідками для здоров`я, і ​​тим частіше вони переривають ключові процеси в виробництві зі значними ризиками і втратами. Актуальні вирішення всіх цих проблем запропонувала компанія AAF.

Серед ключових замовників і споживачів продукції AAF велика кількість великих міжнародних аеропортів, таких як Dubai International в Дубаї, Schiphol в Амстердамі, Віденський аеропорт та інші, відомі енергетичні оператори Cofely, Dalkia, Enel, GE та ін, а також всесвітньо відомі та авторитетні виробники Volkswagen, BMW, ASML, 3M, Coca-Cola, Bosch, Siemens, Tecnatom, ASCO, GSK GlaxoSmithKline і багато багато інших.

Системи фільтрації повітря компанії AAF також брали активну участь у найбільш значному досягненні світової космонавтики - проект Appollo 11, що завершився в липні 1969 року висадкою на поверхні Місяця американських астронавтів Ніла Армстронга та Едвіна Олдріна.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5045
Aquatherm Kyiv 2024