DAIKIN продовжує проект з відновлення лісових масивів в Індонезії

У жовтні 2011р. компанія DAIKIN Industries Ltd. спільно з Conservation International, міжнародної неурядової організацією з головним офісом в США, уклали угоду про продовження співробітництва на підтримку проекту з лісорозведення в Індонезії.
Індонезійська лісовідновлювальних ініціатива тісно пов`язана з екологічною системою `eco-point`, розробленої компанією DAIKIN і вбудованої в кожну модель кондиціонера URURU SARARA серії RX, що випускається з 2008 року.
Проект надає можливість користувачам кліматичних систем виробництва DAIKIN вносити свій внесок у захист навколишнього середовища. За допомогою вибору енергозберігаючого, комфортного й екологічного режиму роботи на пульті дистанційного керування кондиціонера URURU SARARA, користувач має можливість `вирощувати` віртуальне дерево на його дисплеї, що прямо пов`язано з індивідуальною лісовідновлювальних і природоохоронною діяльністю в населених пунктах і районах реалізації проекту.
Розрахована на три роки перший етап проекту з лісорозведення стартував в 2008 році з метою захисту водойм і середовища існування дикої та рідкісної флори і фауни в Національному парку Gunung Gede Pangrango * на острові Ява в Індонезії і, як результат, омолодив деградовані землі за допомогою лісовідновлювальних діяльності.
З моменту запуску проекту, понад 80,000 саджанців аборигенних видів дерев були висаджені на площі 200 га спільно з 551 місцевим фермером і 20 єгерями Національного парку. Ці зусилля удостоєні позитивної оцінки Головного Управління по захисту зелених насаджень і Охорони Навколишнього Середовища при Міністерстві Лісового Господарства Республіки Індонезія за сприяння у відновленні лісових масивів, забезпечуючи їх сумісність з джерелами існування місцевих фермерів. Даний проект вважається зразковим для популяризації та поширення подібних видів діяльності на інші регіони країни.
Компанія DAIKIN не тільки садить реальне дерево за кожне віртуальне, `вирощується` користувачем на пульті дистанційного управління, але також і націлена на поєднання довгострокового процесу відновлення лісових угідь та захисту навколишнього середовища з заходами щодо запровадження альтернативних джерел доходу для місцевого населення та екологічного просвітництва.

* Національний парк Gunung Gede Pangrango розташована в центральній частині острова Ява в Індонезії і заснований в 1980 році як один з перших національних парків країни. Область є найвідомішим у світі місцем зростання та проживання різноманітного і різновидів рослинного і тваринного світу, а також однією з шести індонезійських біосфер, зазначених в даний час Організацією Об`єднаних Націй з Питань Освіти, Науки і Культури (UNESCO). Терміни лісовідновлювальних проекту: червень 2011 - травень 2014, другий етап (перший етап: червень 2008 - травень 2011).
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 4993
Aquatherm Kyiv 2024