Стенд DAIKIN на виставці Chillventa удостоєний нагороди Red Dot

Стенд DAIKIN на виставці Chillventa удостоєний нагороди Red Dot

У серпні 2011 року компанія DAIKIN була відзначена престижною міжнародною нагородою за кращий дизайн виставкового стенду на спеціалізованій виставці Chillventa.
Німецький Інститут Дизайну Zentrum Nordrhein Westfalen присудив екологічним експо-стенду компанії DAIKIN нагороду Red Dot в категорії `Проект для великої події` (Event Design). Стенд DAIKIN під назвою `Лісова поляна` був виконаний виключно з природних природних матеріалів, таких як трава, деревна кора, мох, деревина і камінь.
Таким чином, виставковий стенд площею 460м2, створений німецьким філією відомого японського виробника кондиціонерного DAIKIN, став безперечним предметом для обговорень під час профільної кліматичної виставки Chillventa в жовтні 2010 року в Нюрнберзі.
`Ми пишаємося тим, що наша компанія є офіційним торговим партнером компанії DAIKIN, яка настільки креативно демонструє філософію енергоефективності. Як мовиться, еко-компанії - еко-стенд. Сподіваємося, що в майбутньому і `Ліконд` порадує відвідувачів подібним стендом на одній зі своїх виставок `, - говорить Володимир Степура, директор компанії` Ліконд `.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 4919
Aquatherm Kyiv 2024