АМІ завершила проект із монтажу систем клімату в ПАТ `Конверсбанк`

Компанія АМІ успішно завершила проект з поставки кліматичного обладнання, а також монтажу і пуско-налагодження систем кондиціонування і вентиляції в одному з донецьких відділень ПАТ `Конверсбанк`.


Першим етапом робіт стало передпроектне обстеження об`єкту і розробка проекту, що враховує специфіку та особливості існуючої будівлі, в якому знаходиться відділення банку. Розрахунки систем клімату були проведені відповідно до СНіП. У рамках проекту були враховані всі побажання замовника до вибору кліматичного устаткування.

Система кондиціонування, створена у відділенні ПАТ `Конверсбанк`, реалізована на основі канальних кондиціонерів McQuay. Система припливно-витяжної вентиляції змонтована на базі обладнання компанії ASYS. Серед переваг створених систем вентиляції та кондиціонування можна відзначити низький рівень шуму, компактні розміри, простоту управління, а також мінімальні енерговитрати.

У серверному приміщенні відділення банку була побудована система кондиціонування з допомогою прецизійних кондиціонерів, які відносяться до групи професійного обладнання і відрізняються високою надійністю, що гарантує безперервне підтримання у приміщенні оптимальної температури, вологості і чистоти повітря.

Ємець Олександр Васильович, начальник Управління вентиляції, опалення та кондиціонування компанії АМІ, каже: `Однією з ключових технічних завдань проекту стала адаптація конструкції вентиляційних решіток під спеціальні стельові нестандартні елементи німецького виробництва. Завдяки злагодженій роботі з усіма підприємствами-суміжниками на об`єкті, проект був виконаний у стислі терміни `.

`Відмітною рисою компанії АМІ є професійний підхід в проектуванні і монтажу, здатність у найкоротший термін вирішувати складні технічні та проектні завдання. Компанія АМІ володіє великим штатом грамотних фахівців, знайомих з найостаннішими зразками і технологіями в області мікроклімату `, - зазначає Сабадаш Андрій Володимирович, директор відділення № 35 Донецького регуправленія ПАТ` Конверсбанк `.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 4800
Aquatherm Kyiv 2024