Працюємо під час ВС

Скляні шторки та двері для ванної

1 150 грн замовити
.
+380 67 485 XX XX +380 67 485 3782
Одеса
Продавець: Елкон-дизайн
Скляні шторки та двері для ванної
Виготовляємо і монтуємо шторки скляні для ванної розсувні або орні. Розробляються дверцята розсувні в ванну.
Вигідні пропозиції за ціною і якістю скляних світлопрозорих конструкцій для санвузлів успішно обходять пропоновані послуги і товари від інших компаній в Одесі. Працюють грамотні інженери і дизайнери, які мають великий досвід роботи в цій галузі проектування.
Ми пропонуємо скляні шторки для ванної як бюджетні односекційні, так повноцінні двох і трисекційні зі зсувними стулками або орними дверцями.
Велика кількість клієнтів в останні роки відмовляється від фіксації скляних панелей ширм і шторок на ванних за допомогою металевого профілю в рамах. Громіздка конструкція надійна, але забирає багато простору в невеликих приміщеннях оскільки ванна здаватиметься тесноватой.Для установки рамної конструкції шторки необхідно просвердлити багато отворів..
Тому близько 80% монтажів виконується безрамним кріпленням. Товсте скло не вібрує, за допомогою невеликих кріпильних елементів надійно фіксується в декількох місцях. Герметичність вироби забезпечують вінілові ущільнювачі. Відсутність металевих рамок візуально стирає межі штори, створює відчуття відкритого простору.
Витончені лінії скла і ненав'язливий блиск металу вписуються в будь-який інтер'єр.
Технічні характеристики
Артикул27809
Умови постачання
Доставкадоставка по регіону
Наявність на складінеобхідно замовляти
Оновлення: 23.02.2024
Ідентифікатор: 27809
Відгуки
Дивитись весь прайс-лист компанії Елкон-дизайн - 10 позицій
Aquatherm Kyiv 2024