Працюємо під час ВС

Двері в душ кабіну розсувні

.
+380 67 485 XX XX +380 67 485 3782
Одеса
Продавець: Елкон-дизайн
Двері в душ кабіну розсувні
Безрамні душові розсувні двері можуть пофарбувати і зробити будь-яку ванну кімнату як би візуально більшою, віртуально вільнішою і звичайно розкішної. Скляна компанія Алькон пропонує клієнтам в Одесі і в цілому по Україні безпечні по міцності і унікальні по тону з орнаментами скла душових кабін за вигідними цінами.
Ми надаємо нашим замовникам як житлових приміщень так і комерційних об'єктів газопостачання для душа і шторки для ванної без металевих каркасних профілів. У минулі часи душовим дверям потрібні алюмінієві каркаси по краях, щоб жорстко тримати щільно по вертикалі. У таких каркасних душових дверях, металеві профілі обрамляли всю скляну стулку, не залишаючи відкритими кромки. Це все відбувалося в зв'язку з тим, що ці двері були виготовлені з тонкого, щодо недорогого скла 4-5 мм завтовшки. Зрозуміло, вони вимагали металевий каркас для підтримки їх структурної цілісності. Міцність була обмежена вібрацією і тонким склом, крім цього і вода і мильна піна могла легко збиратися в щілинах, що незабаром призводило до цвілі, зміни зовнішнього вигляду до гіршого і банальної корозії. Сьогодні проектується все по-новому.
Ми комплектуємо розсувні скляні двері для душової кабіни і ніші якісною фурнітурою. Всі деталі та механізми виготовлені з харчової нержавійки з високим вмістом нікелю і хрому, а так само латуні без домішок цинку і алюмінію в захисно-декоративним хромованому покритті. Колір скла вибирається особисто замовником.
Технічні характеристики
Артикул26673
Умови постачання
Доставкадоставка по регіону
Наявність на складінеобхідно замовляти
Оновлення: 23.02.2024
Ідентифікатор: 26673
Відгуки
Дивитись весь прайс-лист компанії Елкон-дизайн - 10 позицій
Теплоізоляція