Працюємо під час ВС

Монтаж душових кабінок маленькой ванной

Немає в наявності
Продавець: Елкон-дизайн
Монтаж душових кабінок маленькой ванной
Ванна кімната в стандартній квартирі, як правило, має дуже маленькі розміри. Тут не особливо розвернешся, куди там вже розгулятися. Доводиться стикатися весь час з проблемою розміщення обладнання і меблів. А розмістити хочеться все і відразу. Ця проблема вирішувана, якщо зробити скляні розсувні двері і перегородки для душової кабінки.
Якщо планування Вашої квартири дозволяє розширення ванни, то цілком можливо це зробити за самостійним проектом. Можна вигнати капітальні перегородки і зробити розсувну систему. Самостійно таку досить складну задачу швидше за все не вирішити.
Таку роботу може виконати підрядна організація, Вам слід лише правильно її вибрати у великій різноманітності і кількості таких компаній, серед яких професійно монтує конструкції підприємство Елкон-дизайн в Одесі. Наші дизайнери та майстри проконсультують і видатут Вам рекомендації по інсталяції душової кабінки, розроблять конструкцію і змонтують її "під ключ"
Можливо використовувати сарафанне радіо, так як його ще ніхто не відміняв. Дізнайтеся у своїх знайомих, які вже зробили собі таку «глуху» перегородку або кабінку, подивіться самі і переконайтеся яку планування або конструкцію вибрати. Тоді вже можете самі дзвонити і запрошувати зморщок для виконання індивідуального замовлення у Вашій квартирі. Адже для того, щоб Ваша ванна кімната стала компактної і комфортною, слід звернутися до професіоналів в нашу компанію
Технічні характеристики
Артикул29868
Умови постачання
Доставкадоставка по регіону
Наявність на складінеобхідно замовляти
Оновлення: 23.02.2024
Ідентифікатор: 29868
Дивитись весь прайс-лист компанії Елкон-дизайн - 10 позицій
Теплоізоляція