Працюємо під час ВС

Душова двері на замовлення

1 060 грн замовити
.
+380 67 485 XX XX +380 67 485 3782
Одеса
Продавець: Елкон-дизайн
Душова двері на замовлення
Вхідний душовою групою фахівцями прийнято називати особливу конструкцію душових кабін, що складається з однієї або двох зсувних або орних дверей і перегородки. Такі конструкції встановлюються, як правило, в душових нішах і поглибленнях збільшеної ширини (від 800 мм і більше).
Такі споруди проектуються і розробляються на замовлення і вважаються конструкціями, які належать до цінового сегменту середнього і преміум класу. З одного боку, це має на увазі більш високу вартість. Але, з іншого боку, більш висока ціна з лишком окупається тим рівнем якості і комфорту, який здатні надати конструкції подібного типу.
Переваги душових вхідних груп з загартованого скла
Основні площині душових кабін бюджетного і середнього цінового сегмента виконані, як правило, зі звичайного на вигляд скла прозорого 6 мм. Вони можуть виглядати цілком привабливо, але їх стійкість бажає кращого. Крім того, так званий триплекс (ламіноване звичайне скло) схильні до появи тріщин, митних розлучень, а також до швидкої втрати початкового зовнішнього вигляду. Ну а загартований триплекс має значну високу вартість.
На відміну від стандартних моделей, душові групи, виготовлені з загартованого скла на замовлення, мають наступні переваги:
висока міцність і довговічність, що досягається високою товщиною (від 8 мм)
стійкість до впливу перепадів температур, впливу підвищеної вологості, пари, конденсату
гігієнічність, несприйнятливість до появи цвілі, грибка, мікробів
естетичний зовнішній вигляд
можливість врахувати всі особливості конфігурації ванної кімнати або санвузла, нюанси розташування сантехнічних комунікацій, розміщення меблів і устаткування.
Душові групи, виконані за індивідуальним замовленням, дозволяють оптимальним чином використовувати наявний простір.
Технічні характеристики
Артикул97331
Умови постачання
Доставкадоставка по регіону
Наявність на складінеобхідно замовляти
Оновлення: 23.02.2024
Додано: 01.03.2018
Ідентифікатор: 97331
Відгуки
Дивитись весь прайс-лист компанії Елкон-дизайн - 10 позицій
Теплоізоляція