Працюємо під час ВС

Душові кабіни без фабричного піддону за розмірами під замовлення

6 900 грн замовити
.
+380 67 485 XX XX +380 67 485 3782
Одеса
Продавець: Елкон-дизайн
Душові кабіни без фабричного піддону за розмірами під замовлення
Розробляємо і ставимо скляні душові конструкції без заводського або фірмового піддону. У підсумку можна отримати повноцінну душову кабіну, а так само систему перегородок для душа.
Безрамні душові кабіни без акрилового піддону мають цілий набір своїх достоїнств перед готовими кабінками.
За допомогою такого душового корпусу можна стильно доповнити інтер'єр будь-якої ванної кімнатки. Вони відрізняються гігієнічністю, а також володіють високими екологічними якостями. Це довговічні прозорі конструкції, стійкі до вологи і вологості. Ми виготовляємо скляні корпусу, в яких немає рам, не розмножуються бактерії і грибок. Світлопроникні панелі не вимагають сильних зусиль при чищенні. Душові групи дверей і перегородок в душ зону не мають обмежень, можна зробити повністю персональне замовлення.
Двері в душ надають конструкції лаконічний закінченого вигляду. Цікавим і практичним рішенням, буде використання саме розсувних дверей. У всіх варіантах кріплення підвісної характеру. Це є явною перевагою, адже відсутність напрямних внизу, чи не буде призводити до накопичення всіляких відкладень і передчасного виходу з ладу підшипникових кареток.
За допомогою нових технологій, безрамні кабіни легко піддаються декорування. На такому склі, можна зробити будь-який малюнок або орнамент. Але основна перевага загартованого та безпечного скла, - його дуже легко очищати і мити, і на відміну від акрилу і полікарбонату, і навіть через 10 років на ньому не буде застарілих «мильних картин».
Товщина скла кабінок залежить від планованого проекту і фурнітури елементів, які будуть застосовуватися. Найчастіше застосовується товсте скло, його ширина становить вісім міліметрів, для більшої міцності іноді потрібно і десяти-дванадцяти міліметрова ширина.
Скло саме в 8 мм є ідеальним так сказати балансом між загальною вагою і міцністю. Душові, що виготовляються з триплексу, мають два скла по чотири міліметри, вони теж піддаються загартовуванню. Але ціна питання дуже велика.
Технічні характеристики
Артикул101150
Вага55 кг
Вага нетто50 кг
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складінеобхідно замовляти
Оновлення: 23.02.2024
Додано: 17.01.2021
Ідентифікатор: 101150
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Елкон-дизайн

Дивитись весь прайс-лист компанії Елкон-дизайн - 10 позицій
Aquatherm Kyiv 2024