Viessmann Vitodens 200-W і Vitodens 222-W - нові конденсаційні газові котли в Україні
VIESSMANN

Viessmann Vitodens 200-W і Vitodens 222-W - нові конденсаційні газові котли в Україні

Німецький виробник котельного обладнання представив в Україні нові настінні газові конденсаційні котли - Vitodens 200-W і Vitodens 222-W.

Устаткування пропонується в діапазоні потужностей від 1,8 до 35 кВт. Відрізняється компактними розмірами - ширина всього 45 см. Високий коефіцієнт корисної дії до 109%. Коефіцієнт модуляції потужності 1:17.

Теплообмінник газових котлів Vitodens 200-W і Vitodens 222-W виконаний за технологією Inox Radial. Матеріал виготовлення теплообмінника - нержавіюча сталь, що збільшує надійність агрегату і його стійкість до корозії.

Циліндричний пальник MatriX забезпечує низькі викиди в навколишнє середовище. Вбудований регулятор горіння значно зменшує витрати на опалення і водопостачання. Регулятор Lambda Pro Control Plus автоматично підлаштовує роботу конденсаційного котла під певний вид газу (природний чи зріджений).

Управління котлами Vitodens 200-W і Vitodens 222-W просте і зрозуміле, за допомогою регулятора Vitotronic з текстовим і графічним сенсорним дисплеєм. Структура меню регулятора котла відрізняється логічністю, що зручно і для власника, і для сервісних працівників. Керуючий блок може монтуватися на стіні окремо від котла.

За допомогою додаткової приналежності Vitocom 100 можливе управління газовими котлами Vitodens 200-W і Vitodens 222-W через інтернет.

Особливість котлів Viessmann Vitodens 222-W - вбудований бойлер непрямого нагріву на 46 літрів.

Устаткування відрізняється високим ступенем автоматизації. Електронний асистент допомагає у запуску обладнання, вказуючи послідовно на необхідні кроки. Можливо розраховувати витрата палива в автоматичному режимі.

Настінні конденсаційні газові котли Vitodens 200-W добре підходять для установки в багатоквартирних будинках, в будинках виробничого або громадського призначення. Такий котел вигідний за ціною, компактний. Можливо каскадне підключення з утворенням системи опалення потужністю до 594 кВт.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 8930
Теплоізоляція