Група VIESSMANN придбала польську KOSPEL

Група VIESSMANN придбала польську KOSPEL

Німецька сімейна група VIESSMANN купила польського виробника обладнання KOSPEL. З новим придбанням група планує посилити свою присутність і позиції на центрально- і східноєвропейських ринках опалювального і водопровідного обладнання.
Використовуючи виробничі і маркетингові потужності KOSPEL група ВІССМАНН розширила пропозицію інноваційного електричного обладнання для опалення та водопостачання.

KOSPEL – відомий польський бренд якісних електрокотлів, водонагрівачів, непрямих бойлерів, геліоколекторів, теплообмінників ГВП та іншого обладнання. Заснований в 1990 році.

Продукція польської компанії вдало поєднує ціну і якість. Основні ринки збуту в Польщі, Україні, Росії, інших країнах центральної і східної Европи. Оборот компанії стабільно зростає і на даний час становить понад 30 млн. EUR на рік.

Засновник компанії KOSPEL Кшиштоф Лукасик так прокоментував угоду:

“Я пишаюся тим, що розвитком проекту, якому я присвятив майже тридцять років свого життя, займеться сімейний бізнес Viessmann. Для мене був важливим є питання пошуку нових можливостей, коли ми разом з усіма моїми колегами зможемо продовжити розвиток бренду Kospel “.

Підприємство Viessmann Werke GmbH & Co. KG – найбільший німецький виробник устаткування і комплектуючих для систем опалення, охолодження, кондиціонування. В Україні користуються високим авторитетом підлогові і настінні котли VIESSMANN, які можна придбати в нашому інтернет-магазині UniDim.

Ціна і умови угоди не розкриваються.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 8963
Теплоізоляція