Недорогі електричні водонагрівачі Peoniy Palermo — новинка UniDim
UniDim

Недорогі електричні водонагрівачі Peoniy Palermo — новинка UniDim

Лінійка компанії UniDim поповнилася електроводонагрівачами ТМ PEONIY. Нові бойлери Palermo відрізняються якісним виконанням і невисокою ціною. На даний час в нашому асортименті електричні водонагрівачі PEONIY Palermo кухонні, об'ємом 10, 15 і 30 літрів.

Бойлери PEONIY мають сталевий бак з вуглецевої сталі товщиною 1,5 мм, покритий зсередини тітанокварцевою емаллю. Нова технологія покриття забезпечує йому тривалий термін служби і дозволяє виробнику дати гарантію на нього 5 років. Гарантія на електричну частину 1 рік. Теплоізоляція з сучасних еластомерів товщиною 12 мм. Верхня облицювання зі сталі з порошковим забарвленням.

Нагрівання води здійснюється за допомогою ТЕНа. Моделі 6 і 10-літрова оснащені ТЕН'ом потужністю 1,5 кВт, 15 і 30-літрова - 2,0 кВт. Для захисту від корозії в бак вбудований магнієвий протектор (анод).

Управління пристроєм просте, за допомогою поворотної механічної ручки і 2-х світлових індикаторів. Максимальна температура нагріву води 80 градусів. Додатковий захист від закипання відключає водонагрівач при температурі близько 93 градуів (якщо не спрацював ручний термостат).

У комплекті нагрівача PEONIY Palermo запобіжний клапан, інструкція, набір кріплення, електричний кабель живлення.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 8818
Теплоізоляція