Баки IMERA поповнили асортимент інтернет-магазину UniDim
Баки ІМЕРА фото.

Баки IMERA поповнили асортимент інтернет-магазину UniDim

Компанія UniDim розширила асортимент. Наша нова продукція - розширювальні баки та гідроакумулятори IMERA. IMERA - відомий італійський бренд гідравлічного обладнання. Він уже давно присутній на українському ринку і добре зарекомендував себе в приватному і багатоповерховому житловому будівництві, на промислових підприємствах.
На даний час в лінійці інтернет-магазину Унідім представлені:

серії R, RV - вертикальні розширювальні бачки об'ємом від 8 до 1000 літрів з ніжками і без них;
серія AO, AV - горизонтальні й вертикальні гідроакумулятори на ніжках об'ємом від 24 до 200 літрів;
Розширювальні баки R і RV рекомендуються для систем опалення та гарячого водопостачання, гідроакумулятори AO й AV - для систем холодного і гарячого водопостачання. Робочі температури від -10 до +100 град C. Знімна мембрана EPDM. Баки IMERA R і RV призначені на максимальний тиск до 8 Бар, IMERA AO й AV - до 10 Бар.

Баки IMERA одна зі складових захисту елементів систем опалення та водопостачання, сприяють їх довгостроковій експлуатації, підвищують комфорт водокористування.
На сторінці можна ознайомитися з новою продукцією в інтернет-магазині UniDim, а також знайти як правильно вибрати обсяг розширювального бака для опалення, гідроакумулятора для водопостачання.

Також нагадуємо, зовсім недавно лінійка компанії поповнилася розширювальними бачками для геліосистем AUQASYSTEM у яких робоча температура до +140 град. С.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 8494
Теплоізоляція