AQUA UKRAINE ‑ 2018: компанії‑учасники продемонстрували унікальні розробки та досягнення
Міжнародний виставковий центр

AQUA UKRAINE ‑ 2018: компанії‑учасники продемонстрували унікальні розробки та досягнення

AQUA UKRAINE - 2018
6‑8 листопада 2018 року в Міжнародному виставковому центрі відбулася XVI Міжнародна спеціалізована виставка «AQUA UKRAINE ‑ 2018», яка щорічно проводиться за розпорядженням Кабінету Міністрів України.

В урочистій церемонії з нагоди відкриття цієї галузевої події взяли участь:
  • Роман Токарський – Заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово‑комунального господарства України з питань європейської інтеграції
  • Ірина Овчаренко - Голова Державного агентства водних ресурсів України
  • Олександр Слобожан – Виконавчий директор «Асоціації міст України»
  • Іштван Ланг – Генеральний директор Головного державного управління водного господарства Угорщини
  • Анатолій Ткаченко – Генеральний директор ТОВ «Міжнародний виставковий центр»


Після привітальних слів почесні гості ознайомилися з інноваційними та новітніми зразками обладнання, системами та технологіями для водної галузі, житлово‑комунального господарства, будівельної сфери та проектами з енергозбереження. На цьогорічному експозиційному майданчику AQUA UKRAINE була представлена продукція 106 підприємств з 9 країн світу (Австрія, Латвія, Німеччина, Польща, США, Туреччина, Угорщина, Франція, Чеська Республіка).

Вітчизняні та іноземні компанії‑учасники продемонстрували спеціалістам різних галузей економіки свої унікальні розробки та досягнення.

Професійну зацікавленість відвідувачів викликав стенд компанії Інкла‑Київ, спеціалісти якої вперше в Україні продемонстрували обладнання та технології французького та американського виробників, а саме: роботи та автоматизовані системи для інспекції каналізаційних систем, цілісності труб компанії ECA group (Франція), а також захисні покриття для промислового обладнання і конструкцій компанії A.W. Chesterton (США).

Представники Головного державного управління водного господарства Угорщини (General Directorate of Water Management of Hungary) на власному стенді презентували розробки щодо управління водним господарством, системи запобігання виникнення повеней, обводнення території та управління водними ресурсами, які запроваджені та використані в рамках партнерського проекту Державного водного агентства України та Угорщини щодо управління водним господарством на прикордонних водах.

Компанія «Акваліті», яка приймає участь в Міжнародній спеціалізованій виставці AQUA UKRAINE другий рік поспіль, презентувала відвідувачам новинку компанії – обладнання для вакуумного випарювання стічних вод, водних розчинів і фільтратів з полігонів твердих побутових відходів.

Традиційний учасник виставки, компанія Віло‑Україна, яка цього року відсвяткувала свій 20‑річний ювілей, дивувала спеціалістів галузі останніми розробками концерну, а саме: Wilo‑Rexa SOLID‑Q з Nexos Intelligence.

Wilo‑Rexa SOLID‑Q з Nexos Intelligence – інтелектуальне системне рішення для каналізаційної насосної станції, що характеризується надійністю експлуатації, енергоефективністю та високим рівнем організації цифрової мережі.

Ділова програма традиційно пройшла у форматі науково‑практичних конференцій, семінарів, круглих столів та інших спеціалізованих заходів.

Щорічний Міжнародний конгрес «Інституційні та технічні аспекти реформування житлово‑комунального господарства» відбувся за підтримки та особистої участі Віце‑прем'єр міністра - Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово‑комунального господарства України - Геннадія Зубка. Під час проведення заходу були висвітлені та обговорені питання реалізації реформ ЖКГ та енергоефективності в Україні, а також аспекти міжнародної підтримки вітчизняної енергетичної незалежності.

Традиційна науково‑практична конференція «Вода і довкілля» (організатори: Міністерство екології та природних ресурсів України, Державне агентство водних ресурсів України), яка є невід'ємною частиною Міжнародного водного форуму AQUA UKRAINE, була організована у вигляді трьох панельних дискусій і стала платформою для комунікації всіх професіоналів водної сфери - як українських, так і іноземних.

Поєднання насиченої ділової програми та одночасне традиційне проведення Міжнародних спеціалізованих виставок взаємодоповнюючих тематик («КомунТех»/«ДорТехЕкспо», «Енергоефективність. Відновлювана енергетика», «ЄвроБудЕкспо», «Екологія підприємства») надає можливість фахівцям прийняти участь в секційних засіданнях Конгресу, ознайомитися з широким спектром сучасної продукції та новими інженерними технологіями, а підприємствам — презентувати свої досягнення цільовій аудиторії. Кількість відвідувачів вищезгаданих виставок склала більше 8 500 спеціалістів, а площа виставкового проекту - близько 16 500 кв м, зібравши під дахом Міжнародного виставкового центру 342 підприємства‑учасника.

Організатор:
ТОВ «Міжнародний виставковий центр»
За підтримки:
  • Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово‑комунального господарства України
  • Міністерства екології та природних ресурсів України
  • Державного агентство водних ресурсів України
  • Асоціації міст України
  • Асоціації «Питна вода України»
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 8701
Aquatherm Kyiv 2024